Poikkeukselliset päivystysajat lomista johtuen 25.7 - 14.8.2022 (katso lisää ajankohtaista sivulta). Katso päivystysajat

Moikka!

 

Mie oon Salla, 19-vuotias ikiliikkuja ja pirtsakka muusikko-opiskelija. Kunto Aitalla voit törmätä minuun päivystysvuorolla tai ryhmäliikunnoissa.

 

Liikunta on kuulunut elämääni aivan lapsesta saakka ja olenkin harrastanut aina ratsastuksesta lumilautailuun, tanssiin ja kuntosaliharjoitteluun kaikenlaista. Ohjauskokemusta on karttunut tanssiajoilta, kun vedin viikoittain tanssitunteja lastenryhmille. Erityisesti kuntosaliharrastus on kuitenkin ollut lähellä sydäntäni jo useamman vuoden ajan ja pyrinkin käyttämään hyödyksi kokemusta vetämilläni ryhmäliikuntatunneilla, suunnittelemalla niille monipuolista ja vaihtelevaa tekemistä ja opastamalla turvallisen ja tehokkaan tavan tekemiseen. Uskon, että näin jokaiselle löytyy mielekäs tapa kehittää kuntoaan ja mielenkiintoa riittää tulla tunneille yhä uudemmankin kerran!

 

Hymystä minut tunnistaa, nykäise siis hihasta kysymysten tullen tai ihan muuten vaan. Toivotan kaikille oikein antoisia treenihetkiä Aitalla!

 

-Salla

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left