Poikkeukselliset päivystysajat lomista johtuen 25.7 - 14.8.2022 (katso lisää ajankohtaista sivulta). Katso päivystysajat

Kuntosali Niinivaara

tutustu

Kuntosali Karsikko

tutustu

Kuntosali Niinivaara

Kunto Aitta Niinivaara on avattu Suvitorille tammikuussa 2015 ja palvelee erityisesti joen itä- ja eteläpuolella olevien kaupunginosien asukkaita.

Tilat ovat kahdessa kerroksessa: alakerrasta löytyvät pukutilat, suihkut ja vessat sekä erillinen venyttely- ja kehonhuoltotila sekä nyrkkeilysäkki. Varsinainen kuntosali on katutasossa ja onpa yläkerran vanhaan holviin rakennettu myös Vekara Aitta perheen pienimmille vanhempien treenin ajaksi.

Sali on varustettu laadukkailla, turvallisilla ja nykyaikaisilla Technogym Element+ - sarjan laitteilla sekä suomalaisen Normann - kuntosalilaitteita valmistavan yrityksen laitteilla. Lihaskuntolaitteiden lisäksi salilta löytyy juoksumatto, crosstrainer, kuntopyöriä sekä soutulaite.

Piipaha mäelle tsekkaamaan oma lähisali.

Kuntosali Karsikko

Karsikon kodikas sali on saanut palautetta lämpimästä ilmapiiristään, kodikkuudestaan ja rennosta meiningistään. ”Karsikon sali on niin symppis, että siellä viihtyy kaikki.”, on palaute, johon ilolla yhdymme.

Kuntosali on varustettu Kunto Aitta Niinivaaran tapaan laadukkailla ja nykyaikaisilla Technogym Element+ sarjan laitteilla sekä kotimaisen Normann-kuntosalilaitteita valmistavan yrityksen välineistöllä. Lisäksi saleilta löytyy käsipainoja vahvemmallekin kaverille sekä tasapainolautoja ja muuta välineistöä niitä tarvitseville. 

Kurkkaa sisään ja tuu testaamaan tulisiko Kunto Aitta Karsikosta siun oma kotisali.

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left