Tänään päivystämme klo 10-11.30 Niinivaaralla ja klo 15-17 Karsikossa Katso päivystysajat

Olen tällä hetkellä pääsääntöinen opiskelija ja otan hieman harvemmin valmennusasiakkaita vastaan. Voit toki kysyä tilannetta sähköpostilla, mutta vastaan hieman viiveellä, ja vapaita aikoja voi olla vasta aikaisintaan muutaman viikon päähän.

***

Tervehdys juuri Sinä!

Täältä löytyy jo lapsena liikkumiseen höyrähtänyt, hyväntuulinen, käsiäänkin puhumiseen käyttävä intoliikkuja. Omina harrastuksinani ja mielenkiinnon kohteinani kuntosalin lisäksi ovat mm. POUND®, toiminnallinen harjoittelu, käsityöt ja pihamaalla kilpaa koiran kanssa mullan kaivanta. Löytyy minusta myös äärimmäisen suuri leffa- ja pelifani sekä lukutoukka; silloin, kun en paneudu ammattikirjallisuuteen, kaivetaan esiin kaunokirjallisuutta ja sarjakuvaa.

Polttaripound3

Vanhempieni sanoin "lapsella pitää olla ainakin yksi liikuntaharrastus" ja kun pääpainoni nuoriso-ohjauksessa oli liikunnanohjaus, muotoutui harrastuksesta ammatti. Kunto Aitalle tieni löysin lokakuussa 2012 ja työnkuvaani kuuluu mm. asiakaspalvelu, ryhmäliikuntaohjaus, hyvinvointivalmennus, kuntosaliohjaus ja ohjelmien laadinta, ravintovalmennus sekä henkilökohtainen valmennus Personal Trainerina. Lisäksi vastaan senioriryhmätoiminnasta ja äitiysliikuntavalmennuksesta. Tunneillani ja ohjauksessani pyrin turvalliseen innostavuuteen, selkeyteen, tehokkuuteen pieni pilke silmäkulmassa ja siihen, että Sinulle jää hyvä fiilis palata takaisinkin! Uskon myös siihen, että välillä vähemmän on enemmän.

Yleisimpiä asiakasryhmiäni ovat kaiken ikäiset kunnon kohottajat, ensi kertaa salille saapujat, kiinteytyjät ja painonpudottajat sekä perusvoiman kehittäjät - leppoisasti, kuntouttavasti, tehokkaasti - juuri sinun näköisesti.

Minut voit löytää myös facebookista, instagramista sekä rupattelen blogeissani milloin mistäkin - ajankohtaisesta sekä asian vierestä.

kuva 11 kuntosali niinivaara 

Koulutus

Osaamiseeni kuuluvat lisäksi

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left