Poikkeukselliset päivystysajat lomista johtuen 25.7 - 14.8.2022 (katso lisää ajankohtaista sivulta). Katso päivystysajat

Morjesta!

Olen Joonas Puhakka, 19-vuotias iloisella ilmeellä varustettu poika Joensuusta. Liikunta on ollut aina lähellä sydäntä, siitä lähtien mitä muistan. Lajia on vaihdeltu iän myötä paljon, mutta päälajina on ollut jalkapallo vuoteen 2020 asti. Sen jälkeen keskittynyt monipuoliseen harjoitteluun, mutta pääpaino kuntosalin puolella. 

Valmistuin 2021-vuonna Tanhuvaaran urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi. Koulun aikana tein liikunta-alan hommia laidasta laitaan: uimavalvojana, valmentajana sekä Personal Trainerina. Osaan siis katsoa asioita monelta eri kantilta. 

Kunto Aitta oli minulle aivan uusi tuttavuus ennen vuotta 2021. Ekan kerran kun astuin ovesta sisään, niin heti tuli hyvä fiilis. Henkilökunta ja siellä treenaajat ovat huippu tyyppejä!

Tunneillani on positiivinen ja hyvä ilmapiiri, sitä kautta jokainen saa itsestään paljon irti. Suosin paljon ”perusliikkeitä” ja monipuolisuutta. Liikkeet tehdään turvallisesti ja tehokkaasti, jotka on suunniteltu tunnin teemaan peilaten. Tuntien jälkeen tavoitteena on, että jokainen olisi oppinut uutta.

Nähdään hyvien treenien merkeissä!

-Joonas Puhakka

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left