Päivystäjä paikalla tänään klo 16-17 ja 18.-18.30 Karsikossa Katso päivystysajat

Toimiva keho toiminnallisella harjoittelulla!

Toiminnallinen harjoittelu on yleiskäsite harjoittelulle, joka tähtää arkielämän toimintojen helpottamiseen tavoitteellisella harjoitteluliikkeillä. Esimerkkejä välineistä ja käytettävistä tekniikoista voivat olla esim. kahvakuulailu, dynaamiset venytykset sekä kehonpainoharjoittelu.

Lisää toiminnallisesta harjoittelusta voit lukea esim. aiemmasta blogimerkinnästämme:
http://www.kuntoaitta.com/blogi/toiminnallinen-harjoittelu/

Toiminnallisen harjoittelun tunnilla voi olla pop-up -tunteja, kuten POUND® (jokaisen kuun toinen perjantai) tai Kahvakuula, mutta niistä ilmoitamme Ajankohtaista-sivuillamme sekä ilmoittautumislistoissa.

Toiminnallisen harjoittelun ryhmämme alkoi kesäryhmänä, mutta syksylle saimme salivuoron, jossa pääsemme jatkamaan hyvin alkanutta ryhmää. Elokuun kolmannella viikolla toiminnallisen harjoittelun tunti jatkuu vanhan Nepenmäen koulun liikuntasalissa (Tikkamäentie) perjantaisin klo 17-18. Otathan mukaan juomapullon, jumppamaton ja sisäliikuntavarustuksen.

Ilmoittauduthan ryhmään etukäteen, mikäli olet tulossa, niin tiedämme tunneille suuntaa antavan osallistujamäärän. Mikäli tunnille on liian vähän osallistujia (min. 2 osallistujaa) ilmoittautunut ennakkoon perjantaihin klo 15 mennessä, ilmoitamme osallistujille ja perumme k.o. tunnin. Osallistuminen ja osallistumisen peruminen tapahtuu samalla tavalla kuin circuit-ryhmissämme. :)

Kunto Aitan ryhmäliikuntatunneille pääset mukaan voimassaolevalla 10 x kulkuavaimella, 10 x lippuvihkolla, kuukausikortilla tai kertamaksulla (ostettu etukäteen päivystysaikana).

Mikäli käyt vain ryhmäliikuntatunneillamme, voit hankkia 10 x lippuvihkon samaan hintaan kuin 10 x kuntosalikortin.

Mikäli haluat tilata oman TOIMINNALLINEN HARJOITTELU -tuntisi
polttareihin, työ- tai kaveriporukalle,
ota yhteyttä sinipilvi@kuntoaitta.com tai nina@kuntoaitta.com!

Screenshot 2018 10 06 3x6 Banner White pdf
Nina Alakopsa Sinipilvi Lihavainen

POUND®

Sweat. Sculpt. Rock on.
POUND®

SISÄLTÄÄ MM.

Seuraava pop up-tunti:
5.4.2019 klo 17-18
Vanha Nepenmäen koulu, liikuntasali (Tikkamäentie 17)

Lue lisää
kuva 20 kuntosali karsikko
Pyry Rasinmäki

Kundi-Puntti

Kaikille vapaa kuntosalivuoro kerran viikossa Karsikossa, jonka aikana miehillä on mahdollisuus treenata porukassa ja ohjatusti.

SISÄLTÄÄ MM.

Tiistai Karsikko 16-18 (ohjattu ryhmä 16.30-18)

Lue lisää
phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left