Salit suljettu 23.3.-30.4. Katso päivystysajat

Toimiva keho toiminnallisella harjoittelulla!

Toiminnallinen harjoittelu on yleiskäsite harjoittelulle, joka tähtää arkielämän toimintojen helpottamiseen tavoitteellisella harjoitteluliikkeillä. Esimerkkejä välineistä ja käytettävistä tekniikoista voivat olla esim. kahvakuulailu, dynaamiset venytykset sekä kehonpainoharjoittelu.

Lisää toiminnallisesta harjoittelusta voit lukea esim. aiemmasta blogimerkinnästämme:
http://www.kuntoaitta.com/blogi/toiminnallinen-harjoittelu/

Toiminnallisen harjoittelun tunnilla voi olla pop-up -tunteja, kuten POUND® (jokaisen kuun kolmas perjantai) tai Kahvakuula, mutta niistä ilmoitamme Ajankohtaista-sivuillamme sekä ilmoittautumislistoissa.

Toiminnallisen harjoittelun ryhmämme alkoi kesäryhmänä, mutta syksylle saimme salivuoron, jossa pääsemme jatkamaan hyvin alkanutta ryhmää. Elokuun kolmannella viikolla toiminnallisen harjoittelun tunti jatkuu vanhan Nepenmäen koulun liikuntasalissa (Tikkamäentie) perjantaisin klo 17-18. Otathan mukaan juomapullon, jumppamaton ja sisäliikuntavarustuksen.

Ilmoittauduthan ryhmään etukäteen, mikäli olet tulossa, niin tiedämme tunneille suuntaa antavan osallistujamäärän. Mikäli tunnille on liian vähän osallistujia (min. 2 osallistujaa) ilmoittautunut ennakkoon perjantaihin klo 15 mennessä, ilmoitamme osallistujille ja perumme k.o. tunnin. Osallistuminen ja osallistumisen peruminen tapahtuu samalla tavalla kuin circuit-ryhmissämme. :)

Kunto Aitan ryhmäliikuntatunneille pääset mukaan voimassaolevalla 10 x kulkuavaimella, 10 x lippuvihkolla, kuukausikortilla tai kertamaksulla (ostettu etukäteen päivystysaikana).

Mikäli käyt vain ryhmäliikuntatunneillamme, voit hankkia 10 x lippuvihkon samaan hintaan kuin 10 x kuntosalikortin.

Mikäli haluat tilata oman TOIMINNALLINEN HARJOITTELU -tuntisi
polttareihin, työ- tai kaveriporukalle,
ota yhteyttä sinipilvi@kuntoaitta.com

kuva 12 kuntosali niinivaara

Naisten Aitta

Ladies only. Ainoastaan naisille pyhitetty vapaa kuntosalivuoro kerran viikossa molemmilla saleilla. Ei ohjattua ryhmää.

SISÄLTÄÄ MM.

Tiiistai Niinivaara klo 16-18
Torstai Karsikko klo 16-18

Lue lisää
Sinipilvi Lihavainen Pyry Rasinmäki

Kahvakuula

Kahvakuulatunnilla saat koko kropan treenattua kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti - sisältää mm. kehonhallintaa, tasapainoa, lihasvoivoimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta.

SISÄLTÄÄ MM.

Seuraa ilmoittelua pop up -tunneista!

Lue lisää
phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left