Tänään päivystämme klo 10-11.30 Niinivaaralla ja klo 15-17 Karsikossa Katso päivystysajat

Kunto+ henkilökohtainen kuukausivalmennus sisältää kokonaisvaltaista valmennusta juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin vastaten, olivatpa ne sitten mitä tahansa. Valmennus takaa sinulle tuloksia, olipa tavoitteenasi painonhallinta, lihasmassan kasvatus tai vaikkapa monipuolisen terveysliikunnan ja elämäntavan löytäminen.

Kunto+ valmennus on myös joustava tapa saada säännöllisyyttä ja suunnitelmallisuutta tavoitteidesi saavuttamiseksi - valitsemasi ammattitaitoisen ohjaajamme hellässä huomassa. Valmennuksen kesto määräytyy aina tavoitteesi ja toiveidesi mukaisesti. Harjoittelemaan pääset mieltymystesi mukaisessa ympäristössä, kuten esimerkiksi kuntosalilla, kotona, lenkkipolulla tai vaikkapa hiihtoladulla.

Kunto+ aloittelijan kuukausivalmennus

Kunto+ aloittelijan kuukausivalmennus on erittäin kattava valmennuspaketti ja näin ollen kuntosaliharrastusta aloittavalle mitä parhain alkusysäys. Saat tietää lähtötasosi, joka auttaa meitä laatimaan juuri sinulle suunnitellun, soveltuvan ja tavoitteidesi mukaisen jatkosuunnitelman ravinto- ja liikuntaohjelmineen.

Kehittymistäsi seurataan aktiivisesti koko valmennuksen ajan ja sinulla on käytettävissäsi rajaton yhteydenpito henkilökohtaiseen valmentajaasi. Paketti sisältää myös kolme tapaamiskertaa salilla ohjaajan kanssa, jolloin käydään sinulle laadittu ohjelma läpi ja opit tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti.

Kunto+ aloittelijan kuukausivalmennus sisältää:

Hinta: 250€ 1. kuukausi, jonka jälkeen 99€/kk (kts. jatkokuukausien sisältö sivun lopusta)

Kunto+ kehittyneen kuukausivalmennus

Kunto+ kehittyneen kuukausivalmennus on kattava valmennuspaketti kuntosaliharrastuksessa jo hieman pidemmälle edenneelle, joka on jo omaksunut liikkeet ja tekniikat. Saat tietää lähtötasosi, joka auttaa meitä laatimaan juuri sinulle suunnitellun, soveltuvan ja tavoitteidesi mukaisen jatkosuunnitelman ravinto- ja liikuntaohjelmineen.

Kehittymistäsi seurataan aktiivisesti koko valmennuksen ajan ja sinulla on käytettävissäsi rajaton yhteydenpito henkilökohtaiseen valmentajaasi. Paketti sisältää kaksi 30min lähitapaamista ja lihaskuntotestit.

Kunto+ kehittyneen kuukausivalmennus sisältää:

Hinta: 150€ 1. kuukausi, jonka jälkeen 99€/kk (kts. jatkokuukausien sisältö sivun lopusta)

Kunto+ jatkokuukaudet

Kunto+ kuukausivalmennus jakautuu valitsemastasi palvelusta riippumatta aina ensimmäiseen kuukauteen sekä jatkokuukausiin. Ensimmäisellä valmennuskuukaudella keskitytään laatimaan juuri sinulle suunniteltu, soveltuva ja tavoitteidesi mukainen suunnitelma ravinto- ja liikuntaohjelmineen. Jatkokuukausilla painopiste siirtyy kehittymisen seurantaan, ohjelmien päivittämiseen tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti sekä läheiseen ja aktiiviseen valmennus-suhteeseen.

Kunto+ jatkokuukaudet sisältävät:

Hinta: 99€

Lisätietoa Kunto+ valmennuksiin liittyen

DSCN1065
Sinipilvi Lihavainen

Äitiysvalmennus pienryhmä

Turvallista liikkumista raskaana oleville ja synnyttäneille

SISÄLTÄÄ MM.

10 tapaamiskertaa
Testaukset
Ravinto-ohjelma
Arkea tukeva kunto-ohjelma

Lue lisää
painonpudotusryhmae
Annika Kuivalainen Sinipilvi Lihavainen Joonas Puhakka

Voi Paremmin - Painonpudotusryhmä

Painonpudotusryhmä sinulle, joka haluaisit voida paremmin ja karistaa ylimääräiset kilot pois. Ryhmän koko 8-10 hlöä. Ryhmät täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

SISÄLTÄÄ MM.

10 tapaamiskertaa
Ravinto-ohjelman
Kuntosaliohjelman
Aerobisen ohjelman
Kehonhuolto-ohjelman

Lue lisää
phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left