Tänään päivystämme Niinivaaralla klo 15-16.30 Katso päivystysajat

Vaihtoehtoja moneen makuun

Meillä et maksa ylimääräisiä liittymis- tai jäsenmaksuja. Maksat vain siitä ajasta, jolloin treenaat.

Kulkuavain

Voidaksesi treenata silloin kun sinulle parhaiten passaa, suosittelemme hankkimaan kulkuavaimen (10 €). Avain on henkilökohtainen ja omalla avaimella pääset treenaamaan molemmille saleillemme. Emme lunasta kuluavaimia takaisin.

Kulkuavaimen kanssa liikut 5-23

Harjoittele aikataulusi puitteissa klo 5-23. Avaimelle on mahdollista ladata aikaa kuukaudesta vuoteen tai kymmenen kerran kortteja. Avaimen ostaessaan jokainen sitoutuu noudattamaan Kunto Aitan toimintaperiaatteita. Avaimen hinta on 10 €. Emme lunasta kulkuavaimia takaisin.

En omista avainta?

Kunto Aitalla treenaaminen onnistuu myös ilman kulkuavainta. Päivystysaikana henkilökunta on paikalla, jolloin myös treenaaminen kertamaksulla on mahdollista. Kertamaksun hinta on aikuisilta 8€.

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, liikuntasetelit ja –kortit (Smartum, Tyky, Virike), ePassi, Smartum Visa, Eazybreak, Ticket Mind & Body ja Tyky Online. Huomaathan, että liikuntaseteillä yms. on mahdollisuus maksaa vain omia kuntoiluja. 

Kysy myös mahdollinen työnantajan tuki ja sopimukset. Pidäthän etuun oikeuttavan kortin aina mukanasi ja näytät sen kulkuavainta ladatessasi edun saamiseksi. 

Kiinnostuitko?

Katso Kunto Aitan kalenteri, ota yhteyttä tai poikkea paikan päälle.

Ota yhteyttä
phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left