Päivystäjä paikalla tänään klo 9.-10.30 / 12-12.30 ja 16-18 Karsikossa sekä klo 16-18 Niinivaaralla Katso päivystysajat

Kesä alkoi aiemmin kuin uskoimmekaan, mutta vielä on treenikesää jäljellä!

Lukaise Sinipilvin viime viikon blogista miksi treenamista ei todellakaan kannattaa pistää tauolle koko kesäksi ja moneksi kuukaudeksi. Kunto Aitalta saat kesän treeniä tukemaan edullisen kesäkortin, joten kipaise salille jo tänään ja lataa kulkuavaimesi voimaan!

Lisäksi mainiot ohjaajamme, tehokaksikko Pyry ja Sinipilvi ovat rakentaneet treeniohjelmat juuri sinun kesätreenisi tueksi! Torstaina kuulet blogissa niistä lisää! 

Kunto Aitan kesäkortit 2018

Kunto Aitan kesäkortit tulevat myyntiin tänään! Hinnat ovat voimassa 28.5.-12.8. välille sijoittuvissa kulkuavainten latauksissa.

kesaekortit2018

Ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle lahjaksi Kunto Aitn lahjakortti

Kannustetaan porukalla nuoria kuntoiluun ja pitämään huolta terveydestään eri tavoin. Kunto Aitalta saat valmistuvalle nuorelle juuri sellaisen lahjakortin, kuin haluat - joko jollekin summalle tai selkeästi räätälöidyn paketin. Olisiko kuntosaliohjelma ja treeniaikaa salille hänelle sopiva? Tai kenties ReenistäRutiiniksi ohjauspaketti, mikä sisältää ohjelman lisäksi kymmenen yhteistä treenikertaa ohjaajan tsemppaamana ja kannustamana? Piipaha salilla päivystysaikaan niin laitetaan lahjakortti kukkien kaveriksi! 

Kesän päivystyskalenterit

Kesän päivystyskalenterit ovat voimassa 3.6.-12.8. välillä. Tämä kuluva viikko vielä normaalit kevään aikataulut ja viimeiset Seniori Aitat ja Karsikon sunnuntaicircuit. Huomaathan seuraavat asiat salien osalta kesällä:

Niinivaara

Karsikko

Slide1

Slide2

Lisäksi

Syksy 2018 Kunto Aitalla

Syksyn toimintakausi käynnistyy maanantaina 13.8.

Laitetaanhan kesä ahkerasti jumpaten ja pidetään lihaskuntoa yllä!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left