Tänään Kunto Aitta 10v synttärit ja avoimet ovet Niinivaaralla klo 10-14 Katso päivystysajat

Uusi syksy, uudet kujeet ja 10 vuotta treeniä Kunto Aitalla

Elokuu kolkuttelee jo kulman takana. Tämä syksy tuokin Kunto Aitalle mukanaan monenlaista uutta ja jännittävää. Syksyn juttuja tutkaillaan ihan uusista näkökulmista ja kalentereita rakennetaan ja päivitetään kovaa vauhtia. 

Kunto Aitalla on kaiken lisäksi juhlavuosi, sillä jo 10 vuotta on treenattu tällä puolella jokea ensin Karsikossa ja sitten Niinivaaralla. Juhlallisuuksista ja kaikesta syksyyn liittyvästä tiedotamme pikapuoliin, joten pysyhän linjoilla! 

Osallistu Kunto Aitan asiakaskyselyyn ja voita tuotepaketteja tai treeniaikaa!

Jotta voisimme palvella teitä asiakkaitamme entistäkin paremmin ja osaisimme kehittää toimintaamme siihen suuntaan, mikä vastaisi teidän tarpeitanne parhaiten, olemme laatineet Kunto Aitan 10v. juhlakyselyn. Kyselyyn vastaaminen vie sinulta noin 5 minuuttia aikaa. Sinun mielipiteesi ja ajatuksesi toiminnastamme on meille oikeasti äärimmäisen tärkeä. Kiitos jo nyt jokaiselle, jotka annatte meille arvokasta palautettanne.

Siksi ota pieni hetki aikaa ja vastaa tähän kyselyymme. Vastaaminen ja vastausten käsittely tapahtuu täysin anonyymisti. Kaikkien vastanneiden kesken, jotka haluavat osallistua arvontaan, arvomme 3 kpl Kunto Aitan tuotepaketteja 5 kpl 1 kk kuntosalikorteja! 

Kyselyyn pääset vastaamaan täällä.

Muista uusista tuulista kerrommekin lisää ihan pikapuoliin, joten pysy kuulolla! 

Mutta nyt kyselyn kimppuun!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left