Ei päivystystä Katso päivystysajat

Tervehdys Sinulle siellä ruudun toisella puolella!

En tiedä olemmeko tavanneet, mutta jos emme, niin minä olen siis Niina ja toimin päätyöni lisäksi yrittäjänä Kunto Aitalla. Personal Trainer opintoni (Trainer4You) ovat loppusuoralla ja toivonkin nyt vielä saavani muutaman harjoitusasiakkaan ennen valmistumistani.

Olisitko se ehkä sinä? Luepa eteenpäin niin otetaan selvää.

Minä

           Mie5

Päätyökseni teen työtä lasten ja nuorten parissa nuorisotyönohjaajana Pielisensuun seurakunnassa, minkä lisäksi toimin siis yrittäjänä Kunto Aitalla. 

Olen kevään lapsi ja elämää tulee tässä kuussa mittariin 44v. Tähän ikään olen ennättänyt lentää sekä pilvissä että ryömiä melkoisen syvissä montuissa ja vesissä. Olen elämäni aikana kokeillut jos jonkinmoista elämänmuutosta, kuuria ja dieettiä ja tiedän mitä on yrittää ja mitä on epäonnistua.

Minulle on tullut elämäni aikana tutuksi niin kuormittava arki kuin stressaavat elämäntilanteet, mutta tiedän myös miten hyvältä tuntuu, kun asiat ovat balanssissa. Paljon tekevänä ja monessa mukana olevana ihmisenä pohdin arjessani paljon sitä, miten saan pidettyä kaikki elämän osa-alueet tasapainossa – niin unen, liikunnan, ravinnon, työn, ihmissuhteet, vanhan koiran hoidon ja muun minulle tärkeän. Ja näistä asioista olen oppinut viimeisten vuosien aikana paljon.

Olen huomannut, että kun halu muutokseen on olemassa ja lähtee minusta itsestäni ja motivaatio on sillä kaverina, niin on asetetut tavoitteet ihan oikeasti myös mahdollisuus saavuttaa ja päästä myös niiden eteen tulevien mahdollisten vaikeuksien kautta voittoon.

Sinä

Mihin Sinä kaipaat elämässäsi uutta suuntaa?

Mitä haasteita sinulla on arjessasi tällä hetkellä? Kaipaisitko muutosta elämääsi? Miten jaksat? Haluaisitko voida fyysisesti paremmin? Toivoisitko saavasi tiputettua painoa tai ehkä kiinteämmän ja liikkuvamman kropan? Paremmin erottuvat lihakset ja itsesi kesäkuntoon?

Onko kropassa kremppaa tai jumeja, jotka hankaloittavat elämää? Kaipaatko apua ja keinoja jaksamiseen, elämänhallintaan? Elämän saamista tasapainoon, apua ravitsemukseen ja oikeanlaiseen syömiseen tai parempaan uneen?

Jos vastasit johonkin kyllä tai mielessäsi on jokin muu asia, johon kaipaat jeesiä, niin tämä valmennus on nyt mahdollisuus juuri sinulle. Otetaan yhdessä suunta kohti tavoitteitasi ja laaditaan askeleet niihin pääsemiseksi. Jokainen meistä tarvitsee elämässä rinnalla kulkijoita ja joskus eteenpäin tuuppaajia, potkijoita tai kannustajia. Olisinko minä ehkä Sinulle sellainen? 

Mikäli sinulla on mahdollisuus ja halu sitoutua kolmen kuukauden ajaksi ottamaan näitä askelia elämässäsi, niin laita  minulle sähköpostia niin olen sinuun yhteydessä.

Otan 2-3 harjoitusasiakasta alkaen viikolla 11, 12 tai 13

Valmennus tai muutos, jota kaipaat voi liittyä mihin tahansa hyvinvoinnin osa-alueeseen, kuten ravitsemukseen, liikuntaan, elämänhallintaan, elämän tasapainottamiseen, lihasmassan kasvattamiseen, lenkkikuntoon pääsemiseen, painonpudotukseen tms.   

3kk harjoitusasiakkuuden hinta on 99 €/kk (3 x 99 €) ja sisältää 2-3 tapaamista/kk

Paketin voit maksaa 3 x 99 € erässä tai halutessasi kerralla. 

Mahdollisuus on osallistua myös yhdessä ystävän, puolison tai kaverin kanssa, tällöin hinta on 79€/kk edellyttäen, että tapaamiskerrat ovat aina yhdessä. Treeniäsi tukemaan voit lisäksi ladata 3 kk treeniaikaa tarjoushintaan 99 €! 

Tartu tilaisuuteen, satsaa tänä keväänä itseesi ja lähdetään yhdessä kohti Sinun tavoitteitasi. Laita sähköpostia minulle kuntoaitta@kuntoaitta.com ja kerro hieman itsestäsi ja ajatuksistasi, niin olen sinuun yhteydessä!

Asiakkuuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

 

Niina

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left