Ei päivystystä Katso päivystysajat

Wilma

Moi! Olen 16-vuotias tyttö Joensuusta ja olen Kunto Aitassa 2 kk työharjoittelujaksolla. Tulen Tanhuvaaran urheiluopistosta ja tämä on ensimmäinen opiskeluvuoteni siellä. Harjoittelujaksoni pääaiheena on liikunnan ohjaaminen ja liikuntaneuvonta. Tulen antamaan niistä myös näytöt viimeisillä harjoitteluviikoillani.

Harjoittelujaksolla tulen paljon pyörimään erityisesti eri ryhmien kanssa ja ryhmäliikunnan puolella. Liikuntaneuvonta on myös iso osa harjoitteluani. Se sisältää asiakkaiden hankinnan, alkukartoituksen, tavoitteiden asettamisen sekä henkilökohtaisen treeniohjelman.

Harrastan itse aktiivisesti kuntosalilla käyntiä ja myöskin musiikki ja pesäpallo ovat erittäin mieluisia asioita minulle.

Toivon tältä top- jaksolta paljon hyviä kokemuksia, sekä ohjaamisen että asiakkaiden kanssa! Toivon myös oppivani paljon uutta ja kehittymään ohjaajana mahdollisimman paljon.

Hyviä treenejä toivoo Wilma! :)

***

Valkkujen puolesta, jos kiinnostuit, voit ottaa suoraan yhteyttä Wilmaan tai voit nykäistä meitä hihasta salilla niin välitämme tietosi hänelle!

WILMA2

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left