Ei päivystystä Katso päivystysajat

Maanantaita Kunto Aitan kuntoilevat! 

Koronavirus puhuttaa edelleen ja pitää meidät kaikki valppaina. 

Seniori Aitat, Kuntosalicircuitit, Toiminnallinen treeni sekä Kimma- ja Kundi-Puntit tauolle 13.4. saakka

Mahdollisesta salien sulkemisesta tiedotamme pian. 

Vaikka Pohjois-Karjalassa ei ole toistaiseksi varmistettu uusia tartuntoja, olemme tänään maanantaina 16.3. tehneet kuitenkin sen linjauksen, että kaikki Kunto Aitan ryhmätoiminta sisältäen Seniori Aitat, keskiviikon ja sunnuntain kuntosalicircuitit, perjantain toiminnallisen treenin sekä Kimma- ja Kundi-Puntit  jäävät tauolle seuraavaksi kolmeksi viikoksi - eli ainakin 13.4. saakka näin alkuun. 

Myös Pienryhmäkoti Aurinkoisen ensi viikon torstain 26.3. ja 9.4. kuntosalicircuitit jäävät pois. 

Seuraamme koko ajan tilannetta ja teemme päätökset huhti- ja toukokuun ryhmien osalta sitten sen mukaan, miten tilanne etenee.

Tähän päätökseen päädyimme siitä syystä, että moni ikäihminen kuuluu tavalla tai toisella riskiryhmään ja haluamme omalta osaltamme tehdä päätöksiä etenkin riskiryhmään kuuluvia ajatellen. Lisäksi kannamme huolta emmekä toivo yhdenkään salin työntekijän, harjoittelijan tai salilla kävijän sairastumista. 

Päivystyksiin tulossa muutoksia 

Seuraa ajankohtaista sivuamme tai Facebookia päivystysten ja muun ajankohtaisen osalta.

Kevään HullunWiikon ajankohta siirtyy... ...tulevaisuuteen

Kevään HulluWiikko oli tarkoitus toteuttaa ensi viikolla, viikolla 13. Tilanteesta johtuen tarjousviikko toteutetaan sitten, kun tilanne ja aika on jälleen parempi. 

Pidäthän edelleen huolen seuraavista seikoista:

1. Älä tule salille flunssaisena 

Liikuntaa ei yleisesti ottaen muutenkaan tule koskaan harrastaa sairaana. Mutta ajatellaan nyt myös oman terveytemme lisäksi muiden kanssatreenaajien ja työntekijöiden terveyttä ja pysytään sairaana kotona. Kynnys jäädä kotiin on laskettava nyt oikeasti alas.

2. Älä tule salille, mikäli olet matkustellut ulkomailla viimeisten viikkojen aikana

Mikäli olet matkustellut ulkomailla viime viikkoina, pyydämme sinua odottamaan ja pysyttelemään pois salilta pari viikkoa ennen salille palaamista. 

Tiedämme lukemamme perusteella, että viruksen itämisaika on viikosta kahteen. Virusta esiintyy nyt laajalti, joten nöyrimmin pyydämme teitä maailmanmatkaajia ja ulkomaan lomailijoita ajattelemaan myös kanssatreenaajia tässä tilanteessa ja pysyttelemään pois treenipaikalta ihan vaikka vain varmuuden vuoksi viruksen itämisajan matkan jälkeen. 

Pysyttelethän kotona myös mikäli olet ollut läheisessä kanssakäymisessä tartunnan saaneen tai kotikarenteenissa olevien kanssa.

3. Muista hyvä käsihygienia

Pese kädet vedellä ja saippualla salille tullessa, salilta lähtiessä, wc-käyntien yhteydessä jne. Saleilla on käsipaperia, johon voit kuivata kätesi pestyäsi ne. Lisäksi saleilla on käsidesejä eri tiloissa, joiden käyttöä myös suosittelemme. 

4. Älä hörpi vettä salilla suoraan hanasta vaan käytä juomiseen omaa juomapulloasi, kiitos!!

5. Peitä suusi ja nenäsi yskiessä tai aivastaessa

Kun yskit, yskithän hihaasi, peität syysi ja nenäsi. Pesethän kätesi myös aivastamisen tai yskimisen jälkeen. 

6. Pyyhi laite käyttösi jälkeen

Pyyhimme pintoja ja laitteita säännöllisesti. Voit auttaa meitä tässä tilanteessa pyyhkimällä laite käytön jälkeen myös itse. Etenkin ne kohdat joihin tulee koskettua käsillä. Tätä varten löytyy salilta suihkupullot, missä on mietoa pesuainetta.
 

Tilanne nyt on tämä mikä on ja voimme vain toivoa, että voisimme kaikki pysyä kunnossa ja terveinä. Ehkä tämä pakollinen pieni pysähtyminen auttaa meitä myös näkemään tarkemmin jotakin siitä, mikä on tärkeää ja merkityksellistä ja keskittymään tulevaisuudessa niihin asioihin. Koitetaan siis löytää tilanteesta kuitenkin myös ne mahdolliset piilossa olevat hyvät puolet ja asiat.

Valoa, lepoa ja iloa jokaiselle tähän kevääseen! Tiedotamme tulevasta sen mukaan kuin tilanteet etenevät.

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left