Ei päivystystä Katso päivystysajat

Tervehdys!
Viime viikolla saatoittekin huomata ohjaajien mukana kulkevan neitokaisen, joka näytti reippaasti liikkeitä ja tervehti iloisesti. Kuka, mitä ja miksi, pidimme pienen haastattelun teitä varten!

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Olivia Asikainen ja tulen Pielisjoen koulusta, käyn 9-luokkaa.

Miksi halusit tulla juuri Kunto Aitalla TETtiin?

Koska kiinnostaa nähdä miten muita voi ohjata treenaamaan ja minkälaista Personal Trainerin työ on. Ja kuinka eri laitteita käytetään.

Harrastatko itse liikuntaa?

Kyllä, olen harrastanyt nyt tanssia 3 vuotta Dreamin tanssikoulussa, kerran viikossa. Ja silloin tällöin teen kotitreeniä ja salia yritän käydä mahd. paljon.

Missä olen ollut mukana ja millaisia tehtäviä viikkoon on kuulunut?

Olen ollut mukana ohjaamassa Seniori-, Circuit- ja Kimma-ryhmää. Laitoin pisteet valmiiksi ja otin aikaa ja vedin loppuvenyttelyt. Imuroin ja pyyhin pölyjä, joka aamu oli imuroitavaa.

Millainen viikko sinulla on ollut? Vastasiko odotuksia?

On ollut juuri sellainen viikko mitä odotin. Pääsin tekemään mahd. paljon ja jos tekemistä ei ollut niin pääsin treenailemaan (tutustumaan laitteisiin) joka oli tosi hyvä. Ja osallistuin yhden ryhmän treeniin. Näytin myös liikkeet ja Nina tai Sinipilvi selosti, kun näytin liikkeet.

IMG 20181018 151328

Olivia piti myös kattavan haastattelun koulua varten ammattiimme liittyvistä koulutuksista, työpaikkaiihtyvyydestä ja siitä, mitä työtehtäviimme kuuluu. Olivian syysloma alkoi räväkästi Pound-tunnilla ja toivottavasti tähän mennessä paikat ovat jo rentoutuneet! Me ohjaajat kiitämme Oliviaa kiinnostuksesta työhömme ja avusta viikon aikana! Tsemppiä myös jatkoon ja jatko-opiskeluihin!

- Sinipilvi ja Nina

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left