Tänään Kunto Aitta 10v synttärit ja avoimet ovet Niinivaaralla klo 10-14 Katso päivystysajat

Tervehdys jokaiselle viikkoon!

Sade hieman piiskaa ulkona ja tuo koleutta, mutta mikä olisikaan parempi pitää itsensä lämpimänä kuin hakea hikeä saliltamme ja sen jälkeen kääriytyä vilttiin lukemaan kirjaa! Alla näet kuluvan viikon päivystysajat sekä pientä infoa jo tulevasta...

VKO 42 (16.10. – 22.10.) SYYSLOMAVIIKKO

EI RYHMÄTUNTEJA EIKÄ RYHMÄTUNTIEN YHTEYDESSÄ OLEVIA PÄIVYSTYKSIÄ (ryhmäajat siis vapaita treenailuun! Naisten ja miesten vuorot normaalisti)

HULLU WIIKKO JA KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Viime keväänä pidetty Hullu Wiikko saa nyt jatkoa marraskuun alkupuolella viikolla 45 (ma 6.10. – 12.10)! Viikolla tulee olemaan höpöjä, päivittäin vaihtuvia tarjouksia, joista ilmoittelemme lähemmin! Tiedossa kuitenkin jo on, että perinteinen KEHONKOOSTUMUSMITTAUS pidetään maanantaina 6.11. klo 16-20 Niinivaaran Kunto Aitalla. Mittaus maksaa 25€ ja ilmoittautua voit jo ennakkoon Niinivaaralla olevaan listaan (soittamalla/txt/laittamalla nimesi) tai vain pelmahtamalla paikalle kyseisenä aikana! Huomioithan, että listalla olevat ovat ensisijaisia mittaukseen merkattuna aikana. Jos et aiemmin ole käynyt mittauksissamme, lukea voit lisää tästä blogista!

Rentouttavaa viikonjatketta jokaiselle!

- Sinipilvi

PS. Vatsablogi pitää pientä syyslomaa, mutta palaa useamman liikkeen kera tulevana sunnuntaina!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left