Tänään Kunto Aitta 10v synttärit ja avoimet ovet Niinivaaralla klo 10-14 Katso päivystysajat

Moikkelis jokaiselle alkuviikkoon!

Syksy on edennyt jo niinkin pitkälle, että ensi viikolla vietetään jo syyslomaa! Viikonalkua ja seuraavia viikkoja käydään läpi hieman blogin muodossa, joten otahan koppia tulevista ja tärkeistä asioista.

Tulevien viikkojen päivystysajat

VKO 41 (9.10 – 15.10.)

Normaalit kalenterin mukaiset aikataulut

VKO 42 (16.10. – 22.10.) SYYSLOMAVIIKKO

EI RYHMÄTUNTEJA EIKÄ RYHMÄTUNTIEN YHTEYDESSÄ OLEVIA PÄIVYSTYKSIÄ

VKO 43 (23.10. -->)

Kalenterin mukaiset aikataulut

Ulkokenkien jättö eteiseen

Huomioithan, että ulkokenkien paikka on ETEISESSÄ NIILLE VARATUILLA TELINEILLÄ. Tämä koskee myös kortinlataustilanteita (varsinkin Niinivaaran puolella), koska hiekka, rapa, kivet ja muu roska kantautuvat salin puolelle tehden lattiasta liukkaan sekä kantautuen laitteisiin. Pidetäänhän sali siistinä yhteystuumin :)

Ryhmien täyttyminen ja poissaolot

On ollut loistavaa huomata, että moni ryhmistämme on ollut viikko toisensa jälkeen täynnä! Hyvä työ! Muistattehan kuitenkin, että peruutustilanteessa olisi ilmoitettava siitä meille salille sähköpostitse/txt/facebookissa/soittamalla/käymällä viivaamassa nimi yli listasta, sillä jonossa on useampikin tulija ja harmistus on suuri, jos lista näyttää täydeltä, mutta kaikki eivät tulekaan. Pidetään yllä hyvää aktiivisuutta ja tehoa ryhmissä!

Rakennamme parhaillaan toimintakalenteria ja sähköistä ajavarausjärjestelmää nettisivuillemme. Samalla uudistamme mm. lisäämällä blogiosastolle kommentointimahdollisuuden ja uudistamme sivuja muutoinkin. Uusi ryhmiin ilmoittautumisjärjestelmä otetaan käyttöön viimeistään vuoden alusta, jolloin paperilistat saleilta poistuvat. 

VATSABLOGI

Eilen sunnuntaina jatkettiin taas vatsablogia hieman panoksia taas nostaen! Käyhän kokeilee liikkeitä, tällä viikolla jatketaan!

Mukavaa viikonalkua jokaiselle!

- Sinipilvi

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left