Tänään päivystämme Niinivaaralla klo 15-16.30 Katso päivystysajat

Kunto Aitan syksyn toimintakausi käynnistyi maanantaina 12.8.

Ja tämähän meillä tarkoittaa käytännössä sitä, että 

-------------------------------------------

Syksyn muutoksia 

Kimma- ja Kundi-Puntti

Kimma-Puntti kokoaa leidit yhteisen treenin pariin jatkossa Niinivaaralla parillisten viikkojen tiistaina ja Karsikossa parittomien viikkojen torstaina. Eli edelleen pääset joka viikko treenaamaan Naisten Aitan aikana myös yhdessä tehostetusti yhden tai kaksi lihasryhmää.

Naisten vuoro on kaikille naisille avoin treenivuoro, jonka aikana on siis mahdollisuus osallistua yhteiseen ohjattuun treeniin. Kullakin kerralla treenattavat lihasryhmät ilmoitetaan naisten pukkarin ilmoitustaululla sekä nettisivuilla ajankohtaista välilehdellä. Tervetuloa mukaan! 

Kundi-Puntti kerää puolestaan miehet parittomien viikkojen tiistaina yhteiseen treeniin samaan tapaan kuin Kimma-Puntti. Kunakin tiistaina treenattavat lihasryhmät ilmoitetaan miesten pukkarin ilmoitustaululla sekä ajankohtaista välilehdellä. 

Syksyn päivystykset

Syksyn toimintakalenteri on pientä viilausta lukuun ottamatta samanlainen kuin edellisellä kaudella. Ainoastaan Niinivaaran torstai-illan päivystys on jäänyt pois, mutta torstaina päivystys on Niinivaaralla jo aamusta ja Karsikossa sitten illalla. Ja avaimenhan voit käydä lataamassa kummalla salilla vain.

-------------------------------------------

Avoimet ovet Kunto Aitta Niinivaaralla la 17.8. klo 10-14

Niinivaaran salilla on ovet auki lauantaina 17.8. Päivän aikana mm.

-------------------------------------------

InBody KEHONKOOSTUMUSMITTAUS 28.9. klo 10-14

Nyt on jo hyvä laittaa kalenteriin syksyn kehonkoostumusmittaus! Ossi saapuu jälleen Joen kaupunkiin mittailemaan LAUANTAINA 28.9. klo 10-14 ja jälleen on mahdollisuus katsoa miten oma treeni on tuottanut tulosta tai tsekata mistä kaikesta se oma keho koostuu.

Mittauksen hinta on edullinen 25 €, joten nyt kannattaa hyödyntää jälleen tämä mahdollisuus ja tsekata tilanne heti syksyn alkuun, jatkaa suunnitelmallista harjoittelua läpi talven ja tulla kevään mittaukseen katsomaan miten treeni on vaikuttanut! 

Kehonkoostumusmittaus antaa arvokasta tietoa kehostasi ja sen voinnista ja tasapainosta. 

Käy klikkaamassa itsesi mukaan, niin ei mene päivä ohi https://www.facebook.com/events/2255917017860438/

Näilä keinoin toivotamme syksyn tervetulleeksi Kunto Aitalle, kuin myös kaikki vanhat ja uudet asiakkaamme leppoisan liikunnan pariin hyvän mielen kuntosalille! 

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left