Tänään päivystystämme klo 18-19 Karsikossa, ja klo 16-19 Niinivaaralla
Katso päivystysajat

Nayttokuva 2020 5 1 kello 11.35.57

Kunto Aitan salit ovat nyt auki treenaamista varten normaalisti

Niin se meni melkein kuusi viikkoa. Salit olivat sulki ja treenitaukoa tuli pidettyä monella myös tämä aika. Kunto Aitan salit avautuivat 1.5. ja niiden kulkuavaimet, jotka laittoivat avaimensa tauolle, on nyt laitettu voimaan

Toivomme ja pyydämme ymmärrystänne tässä tilanteessa ja että emme voi nyt laittaa avaimia tauolle kuin hyvin perustelluista syistä (esim. riskiryhmät, sairaalassa työskentelevät). On raskasta, kun tukia tai taloudellista apua ei yritykselle tule mistään, niin tilanne on ollut - ja tulee olemaan vielä pitkään - todella haastava ja tulon menetykset ovat mittavat kahden toimipisteen kulujen juostessa koko ajan. Mutta sinnittelemme ja minimoimme kaikki kulut pois mitä suinkin mahdollista, jotta selviämme.

Kunto Aitallahan ei ole jäsenmaksuja tms. joista tulisi meille säännöllisiä tuloja, vaan kaikki tulomme muodostuvat yksinomaan kulkuavainten latauksista. Niistä saatavilla tuloilla pyrimme nyt saamaan laskut maksettua. 

Olemme halunneet aina olla joustavia aikojen ja käyntikertojen suhteen ja sairastumisista johtuvista syistä antaneet lisäaikaa avaimille ja näin haluamme toimia myös jatkossa tulevaisuudessa. Nyt kuitenkin vetoamme teihin, että voisitte jeesata meitä tämän kriisin yli.  

--------------------------

Kunto Aitan HullunWiikon tarjouksesta ostetut lahjakortit postiin

Kiitos teille jokaiselle, jotka hankitte kortin Kunto Aitan Hullujen Wiikkojen tarjouksesta. Lahjakortit ostoista lähtevät postiin viikonlopun aikana ja ne on lunastettavissa 31.10.2020 saakka.

Kiitos, kiitos, kiitos ja hyvä treenihetkiä myös nyt kevään ja kesän aikana!

--------------------------

Kaikki ryhmäliikunta tauolla kevään ja kesän ajan - circuitlive jatkuu toukokuun loppuun

Tulemme pitämään näillä näkymin kaiken ryhmäliikunnan tauolla syksyyn saakka. Keskiviikon kuntosalicircuitlive Facebookissa keskiviikkoisin klo 17 jatkuu vielä toukokuun ajan, joten tervetuloa mukaan jumppailemaan! Pohdimme vielä mahdollista kesän aikana ulkona toimivaa ryhmää, tiedotamme siitä toukokuun aikana.

Mikäli haluat edelleen tukea meitä näitä näiden circuitlive lähetysten osalta toukokuussa, voit käydä salilla ja maksaa circuitliven kannatusmaksua 30 € tai haluamasi summan. Voit myös tilata circuitlive paketin netissä täyttämällä oheisen lomakkeen tiedot, niin laitamme sinulle laskun sähköpostiin. 

Jokainen euro on meille nyt tärkeä, kiitos kaikille, jotka olette olleet siellä ruudun toisella puolella jumppaamassa ja tukeneet meitä myös ostamalla circuilivepaketin huhtikuussa. 

Circuitlivepaketin pääset tilaamaan täältä. 

--------------------------

Päivystämme toukokuun ajan seuraavasti

--------------------------

InBody KEHONKOOSTUMUSMITTAUS PERJANTAINA 8.5. klo 15-19 ja Avoimien Ovien korttitarjoukset

Vaikka koronatilanne onkin hieman sotkenut treenisuunnitelmia, suuntaa Ossi jälleen autonsa kohti Joensuuta ja saapuu tekemään kehonkoostumusmittauksia Niinivaaralle PERJANTAINA 8.5. klo 15-19. 

Tämä voi olla siulle se alkumittaus, jonka jälkeen sitten lähdetään viemään treeniä siihen suuntaan, mitä testien tulokset näyttää. Tämä on osalle nyt myös se vuoden toinen tsekkauspiste, kun on ensin treenattu ja nyt nähdään millaisia tuloksia on saavutettu.

Ossi tulee varmasti syksyllä taas uudelleen, joten nyt voitaisiin kyllä jokainen käydä mittauksessa ja sen jälkeen tehdään hyvät treenisuunnitelmat, kuntoillaan tavoitteellisesti seuraavat puoli vuotta ja tullaan syksyllä uudelleen mittaukseen! Näin nähdään oikeasti konkreettisesti se, miten se oma treeni on tukenut omaa tavoitetta ja onko suunta ollut oikea.

Kehonkoostumismittaus on ainoita tapoja saada selville se, miten paljon esim. sisäelinten ympärillä on terveydelle vaarallista viskeraalirasvaa. Kukaan meistä tuskin haluaa sen takia menettää terveyttään vaan toivomme, että niitä terveitä vuosia olisi edessä vielä vaikka kuinka ja paljon. 

inbodya4

Pidämme mittauksen aikana Avoimet ovet, mutta pyrimme samalla välttämään väenpaljoutta ja ruuhkia. Siksi olisi hyvä, jos mahdollisimman moni varaisi etukäteen mittausajan Niinivaaralla olevasta listasta 1.5. jälkeen tai soittamalla päivystäjän numeroon, laittamalla meiliä tai viestiä Facebookissa.

Mittaukseen voi toki tulla nonstoppina koko illan ajan klo 15-19.

Perjantaina 8.5. avoimien ovien tarjouksessa myös

--------------------------

Muista äitiä! Äidille lahjaksi lahjakortti Kunto Aitalle

Nyt on aika tilata tai käydä ostamassa salilta äidille, vaimolle, siskolle, miniälle, mummolle, kälylle, avopuolisolle, tyttöystävälle (jäikö joku mainitsematta?) LAHJAKORTTI Kunto Aitalle. Mikäli laitat tilauksen tulemaan netissä tiistaihin mennessä, niin ennätämme saamaan sen keskiviikkona lähtevän postin mukaan. Muista nyt läheistäsi kuntoa kohottavalla ja mieltä virkistävällä lahjalla! 

Voit käydä ostamassa lahjakortin salilla tai tilata sen tämän linkin kautta. Lähetämme lahjakortin lomakkeessa näkyvään postiosoitteesen. 

Lahjakortin pääset tilaamaan täältä

Nayttokuva 2020 5 1 kello 10.58.52

Tiedotukset pääsääntöisesti WWW-svuilla ja somessa

Tiedotamme Kunto Aitan ajankohtaisista asioista pääsääntöisesti

  1. Nettisivuillamme www.kuntoaitta.com "Ajankohtaista" -välilehdellä
  2. Facebookissa Kunto Aitan sivulla
  3. Instagramissa @kuntoaitta.

Kannattaa ottaa nämä sivut ja sometilit seurantaan, sillä niiden kautta tieto tavoittaa sinut nopeiten. Sähköpostia lähetämme harvemmin, pääsääntöisesti noin kerran, pari kuussa maksimissaan. Eli ei pelkoa, että tukkisimme meilisi uutisillamme myöskään jatkossa :) 

Jos et ole saanut meiltä sähköpostia, mutta haluat postituslistallemme tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, laita viestiä kuntoaitta@kuntoaitta.com niin lisäämme sinut listalle. 

--------------------------

Kiitos tuestanne ja rohkaisuistanne

Haluan lausua suunnattoman ison kiitoksen kaikille teille, jotka olette jo tukeneet minua ja meitä kaikkia Kunto Aitalla tässä tilanteessa ja ladanneet kulkuavaimia tai annoitte niiden olla voimassa myös katkon ajan. Sillä on mielettömän iso merkitys tälle yritykselle, jonka tulot ovat täysin riippuvaisia teistä asiakkaista ja siitä, kuinka käytätte Kunto Aitan palveluita.

Toivomme, että selviämme myös kesän yli syksyyn ja että tämä tilanne ei pitkittyisi enää yhtään ja meillä olisi molemmat salit pystyssä vielä syksyllä. 

Mennään yhdessä läpi tämän vaikean ajan. Kiitos, että olette ja toivottavasti olette myös jatkossa <3 

Niina

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left