Päivystäjä paikalla tänään klo 16-19 Niinivaaralla ja 17-19 Karsikossa Katso päivystysajat

New year new me? Onko jouluisten kinkkujen sulattelu jo aloitettu? Vai onko salille lähteminen vielä pienoisen kynnyksen takana? Etkö kenties tiedä miten aloittaa?

 

Uudet, keskitetyt ohjelmat

Osa on saattanut huomatakin, että meidän nettisivuille on ilmestynyt pari uutta ohjelmaa; Rasva palaa! ja Lihakset kasvuun. Uskaltaisin veikata, että suurin osa salilla kävijöistä tavoittelee jompaa kumpaa; lisää lihasta tai vähemmän rasvaa. Karu fakta on kuitenkin se, että kumpikaan noista ei tapahdu, ellei asioita tee oikein. Tai ainakin tavoitteisiin pääseminen on hitaampaa, mitä enemmän mennään mönkään. Kuinka paljon pitää tehdä? Onkohan tämä jo vähän liikaa? Mistä aloittaa? Valmis ohjelma auttaa sinut alkuun ja loput on vain sinusta ja selkärankastasi kiinni!

                              Kuvahaun tulos haulle fat burning meme

Miten rasvan saa palamaan?

Back to basics: Syö oikein, liiku riittävästi, toista. Rasvaa polttava treeni liitetään usein pelkkään lenkkeilyyn. Kuntosaliharjoittelu on kuitenkin myös tärkeässä osassa. Lihaskuntotreeni auttaa lihaksia säilymään - ja painon putoaminen tapahtuu näin ollen nimenomaan rasvan häviämisen yhteydessä lihaksia "säästäen". Jos lähtee rasvaa polttamaan pelkällä lenkkeilyllä treenimuotona, eivät kaikki kehon lihakset pääse töihin ja hiipuvat vähitellen. Siksi rasvanpolton / diettaamisen ohella harjoitetaan myös kuntosaliharjoittelua säilyttäen lihakset ennallaan - aloittelijoilla jopa kasvattaen lihasmassaa samanaikaisesti.

 

Rasva palaa! -kuntosaliohjelma ei lupaa kuuta taivaalta, mutta lupaa sen, että jos ohjelmassa olevat asiat tekee oikein - tulosta tulee. Edellyttäen, että ravinto ja lepo ovat kunnossa.

Ohjelma sisältää: 

Hinta 99,00

 

                                Kuvahaun tulos haulle muscle growth meme

Miten saada lihakset kasvamaan?

Jälleen kerran, syö tarpeeksi ja treenaa riittävän lujaa. Kuntosaliharjoittelun tärkeyttä ei tässä asiassa tarvitse edes korostaa; jos lihas ei saa tarvittavaa kasvuärsykettä - ei se voi kasvaakaan. Helposti, varsinkin aloittelijat sortuvat ajatukseen "isot painot - isot lihakset". Tähän vielä liitettynä "kaikki tänne nyt heti" -mentaliteetti, niin loukkaantumisriski on varsin todellinen. Aloittelija kehittyy kaikkein nopeimmin, tekee se karkeasti sanottuna melkein mitä vaan. Oikeat suoritustekniikat on kuitenkin oltava hallussa ja mitä aiemmin asiat tehdään oikein - sitä aiemmin aletaan tekemään myös tulosta. 

Lihakset kasvuun -kuntosaliohjelma sopii aloittelijoiden lisäksi erinomaisesti myös aivan jokaiselle, myös kokeneemmille salillakävijöille. Jo pelkästään se, että treeniohjelma tulee oman pään ulkopuolelta, asennoittaa ja motivoi treenaamista entisestään. Ja voitte uskoa, että saan teille kyllä riittävän kovan treeniohjelman tehtyä, jos epäilette ettei teidän nykyrutiinia voi enää parantaa. ;)

Ohjelma sisältää:

 Hinta 99,00

 

 

Loppuun vielä muutama naseva fakta aiheeseen liittyen:

Lihaskasvu sekä rasvanpoltto on miltein mahdotonta SAMANAIKAISESTI. Aloittelijat voivat tässä onnistua, mutta muuten on melkein valittava, kumpaan tähtää.

- Mitä enemmän lihasta - sitä tehokkaampaa on rasvanpoltto. Yksinkertaista, koska isommat lihakset tarvitsevat enemmän energiaa toimiakseen -> rasva palaa.

- Tulokset eivät tapahdu yhdessä yössä ja vaativat pitkää selkärankaa ja omistautumista. Ainakin tulosten tekemisen vauhti kiihtyy, mitä enemmän siihen panostaa.

- Rasvaa ei voi polttaa keskitetysti VAIN tietyltä osa-alueelta. Rasva voi tosin kertyä joillekin osa-alueille muita tehokkaammin (keskivartalo aika suosittu tässä kohtaa). 

- Lihasten kasvu sekä rasvanpoltto tapahtuu oikean ravinnon, riittävän levon sekä treenin summasta. Jos joku näistä puuttuu, homma ei toimi.

                               Kuvahaun tulos haulle new year new me

Itse kuulun häpeilemättä tähän new year new me -kategoriaan, ja otan itselleni joka vuoden tavoitteeksi edellistä vuotta parempi kondis. Myö autetaan Kunto Aitan koutsien kanssa myös sinuu mielellään siun tavotteeseen!

Tinkimätöntä tehoa treeneihin!

- Pyry

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left