Ei päivystystä Katso päivystysajat

Teinpäs tuossa pari päivää sitten iltapalaa! Tai iltapalaa teen kyllä joka päivä, mutta nyt napsin kuvia samalla, joita pääsette ihastelemaan aivan tuota pikaa! 

Kyseessä siis helppo, nopea ja paljon proteiinia sisältävä munakas, joka sopii erinomaisesti ilta- väli sekä aamupalaksi.

 

Ainekset...

...eivät ole einekset. Munakas on ruokana miun mieleen, kun siinä saa sotkea melkeen luvan kanssa! Siihen voi laittaa melkeen mitä vaan ja homma toimii. Tällä kertaa mitä vaan sisälsi:

- 4 kananmunaa (3 valkuaista, 1 kokonainen)

- Banaani

- Broilerinfilee -leikkelettä

- Kevyt meetvurstia

- Sipulikuutioita

               IMG 1047

Kananmunat ja leikkeleet sisältävät paljon hyviä proteiineja. Banaani ja sipulikuutiot tuovat munakkaaseen makua ja vähän hiilihydraatteja.

 

Kokkihattu (lippis) päähän ja menoks!

                IMG 1049

Kananmunista tosiaan erittelin vain valkuaiset pannulle yhtä lukuunottamatta. Kananmunan keltuainen sisältää paljon rasvaa ja saattaa nostaa kolesteroliarvoja. Tästäkin on kahta eri koulukuntaa, mutta mie pelaan varman päälle. Sipulikuutiot viskasin kylkee.

 

                IMG 1055

Seuraavaks oli leikkeleiden vuoro! Broilerinsuikaleet revin pienempiin paloihin ja nakkasin pannulle. Meetvursti sisältää proteiinin lisäksi suht paljon rasvaa ja suolaa, joten pärjäisi kyllä ihan ilman sitäkin. Muuuutta mitä enempi, sitä enempi. :P

 

                 IMG 1056

Tässä välissä kun munakas paistuu, kerkeää hitaammatkin käsien taidot omaava kokki pilkkoa yhden banaanin paloihin. Tässä todiste siitä.

 

                IMG 1059

Banaanit jäi vielä oottamaan vuoroaan, kun kävin kurkkaamassa joko sitä heittäs munakkaan ympäri kattoa hipovalla kaarella...

 

                IMG 1058

...Ja näinhän se laskeutui suoraan pannulle vaihtaen puolta!

                 IMG 1060

Aijjai nythän se rupee näyttämään jo paremmalta kun keskimääräisesti biojäteroskisten sisältö! 

Tuo banaani on herättänyt monessa kummastusta, mutta oikeesti kokeilkaa! Banaani muuttuu pannulla paistaessa mukavan imeläksi ja tosi hyvän makuseksi. :P (Jos joltain meni ohi, niin tässä vaiheessa banaani lisätään munakkaaseen.)

                 IMG 1062

Valmista tuli! Laita ehottomasti kokeiluun, voin suositella! Tämmösen lätyn vääntää noin 10 minuutissa. Sisältää runsaasti proteiinia, mitä myö salijumppaajat tarvitaan meijän lihaksille. Eli tässä vaihtoehto kasvattaa lihaksia hyvänmakuisesti!?

 

Ensi kertaan kun nälkä taas yllättää...

- Pyry

 

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left