Päivystäjä paikalla tänään klo 16-18 Karsikossa ja klo 9-10.30 / 12-12.30 / 16-18 Niinivaaralla Katso päivystysajat

Kuka mie oon

Olen elämäniloinen impulsiiviliikkuja, jolla on aina pieni pilke silmäkulmassa sekä into kokeilla ja oppia uusia asioita. Harrastuksina ja mielenkiinnon kohteinani ovat kuntosaliharjoittelun lisäksi lenkkeily, jooga, akrobatia, ilma-akrobatia, lukeminen, sisustussuunnittelu, piirtäminen, moottoripyöräily sekä lapsen ja koiran kanssa leikkiminen. Voit löytää minut myös facebookista ja instagrammista.

Löysin oman alani asiakaspalvelun, kuntoutuksen ja liikunnan maailmasta fysioterapeutiksi kouluttautumisen aikana ja sillä tiellä vieläkin ollaan. Kunto Aitalla olen työskennellyt syksystä 2012 lähtien. Tavoitteenani on opettaa asiakkailleni turvallista ja tehokasta harjoittelua ja antaa heille tarvittavat keinot, tiedot ja taidot päästä kohti tavoitteitaan.

Mitä mie teen

Kunto Aitalla teen asiakaspalvelua, ryhmäliikunnanohjausta, hyvinvointivalmennusta, ravintovalmennusta, kuntosaliohjausta ja -ohjelmia, henkilökohtaisia valmennuksia sekä kirjoitan silloin tällöin blogia.

Lisätietoa muista palveluista, hinnastosta ja osaamisestani nettisivuillani: http://ninaalakopsa.wordpress.com.

Yleisimpiä asiakasryhmiäni ovat kaikenikäiset kuntosaliharrastajat, äidit ja raskaana olevat, tules-ongelmaiset, seniorit, painonpudottajat, elämäntapamuutoksen tekijät ja aloittajat sekä fysioterapeuttista erityisosaamista tarvitsevat liikunnanharrastajat/liikunnan aloittajat, joilla voi olla yksi tai useampi haaste/vaiva liikuntaan ja liikkumiskykyyn liittyen.

Kysy vaan rohkeasti, jos siulla on jotakin kysyttävää! Yhteystiedot mistä miut tavoittaa ovat p. 0442302629 ja sähköposti nina(a)kuntoaitta.com tai sitten tule vaan nykäisemään hihasta.

Koulutus

Osaamiseeni kuuluvat lisäksi

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left