Päivystäjä paikalla tänään klo 12-12.30 Karsikossa ja 15-16.30 Niinivaaralla Katso päivystysajat

Syksystä 2010 alkaen Kunto Aitta Karsikon avatessa ovensa, olen halunnut mahdollistaa kuntosalin kynnyksen ylityksen Joensuulaisille liikkujille. Niinivaaralle saimme Kunto Aitan tammikuussa 2015.

Päätyökseni hoidan nuorisotyönohjaajan virkaa Pielisensuun seurakunnassa, vastuualueenani on erityisesti alakouluikäisten työttöjen ja poikien parissa tehtävä työ. Usein saatat minuun törmärä siis kirkonmäellä ja onkin ollut ilo tavata teitä ihania ihmisiä niin salilla kuin minulle niin rakkaalla kirkolla. 

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK), minkä lisäksi olen (näköjään) keskittynyt suorittamaan yliopistossa toistaiseksi perusopintoja. Perusopintokokonaisuudet on opintorekisterissä Liikuntalääketieteestä, Kasvatustieteestä sekä Psykologiasta. Opintoja koitan hiljalleen viedä eteenpäin filosofisessa tiedekunnassa pääaineenani teologian. opinto-oikeus kasvatustieteen puolella taitaa umpeutua piakkoin, mutta kaikkea ei vain ehdi. Aika näyttää ovatko maisterin paperit kädessä jonain päivänä ja jos, niin mistä.

Lisäksi olen suorittanut Liikunnan ammattitutkintoon valmistavat opinnot Itä-Suomen Liikuntaopistossa, mutta koskaan en kaikista muista projekteistani johtuen saanut papereita sieltä ulos. Tästä syystä uskonkin ohjaajan ja Personal Trainerin tehtävät osaavan ja ammattitaitoisen henkilökuntamme Ninan, Sinipilvin ja Pyryn hoiviin ja itse keskityn tällä hetkellä pääasiassa yrityksen hallinnollisiin tehtäviin.  

Iloni on jokainen uusi ihminen, joka löytää liikunnan ilon ja joka astuu ensimmäistä kertaa sisään oveastamme. Iloiten halaan ja tervehdin myös monen vuoden takaista tuttua, kun pitkän ajan kuluttua kohtaamme ja jaamme kuulumiset.

Toivon, että juuri Sinä voisit viihtyä Kunto Aitalla, saisit kokea olevasi aina tervetullut juuri sellaisena kuin olet ja että Kunto Aitan kuntosalit voisivat olla Sinulle juuri se paras paikka treenata. 

Tervetuloa leppoisan liikunnan pariin ja nähdään salilla, kirkolla, kaupassa tai missä sitä nyt ikinä tavata voi!

 

Niina 

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left