Salit suljettu 23.3.-30.4. Katso päivystysajat

”Parasta perjantain treenissä on, kun koko kroppa pääsee liikkeelle ja
siitä tulee niin hyvä olo koko viikonlopuksi.” 

---------------------

Mikä ihmeen perjantain toiminnallinen treeni?

Kunto Aitan perjantain toiminnallisessa treenissä mieli todellakin virkistyy ja samalla pääsee niin lihaskunto kuin aerobinenkin kunto kohoamaan. Tunnin aikana saat unohtaa hetkeksi kaikki mieltä kuormittavat ja askarruttavat asiat ja keskittyä vain itseesi ja omaan hyvinvointiisi.

---------------------

"Oli tehokas ja tosi kiva!"

---------------------

Mitä siellä tehdään?

Perjantain toiminnallisessa treenissä treenataan niin tasapainoa, lihaskuntoa kuin hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Tunnilta lähdet kotiin virkistyneenä, jaksat paremmin ja huomaat treenin virittävän koko kehon parempaan sointiin. 

---------------------

”Kunnon startti viikonloppuun on, kun pääsee Kunto Aitan toiminnalliseen treeniin 
pudistamaan viikon pölyt jaloista ja mielestä.”

---------------------

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Jalkojen nosto2

Miten siellä treenataan?  

Tunti on joka kerta erilainen ja apuna käytetään paljon myös erilaisia välineitä oman kehonpainon lisäksi – esim. kuntopalloja, kahvakuulia, keppejä, hyppynaruja jne.

Treenitunnin aikana jokainen tekee liikkeet oman kunnon mukaan ja siksi toiminnallinen treeni sopiikin täydellisesti ihan kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

---------------------

 ”Huippu paikka alottaa viikonloppu!"

---------------------

Missä ja miloin?

Kunto Aitan TOIMINNALLINEN TREENI perjantaisin klo 17-18 Tikkamäentien salissa (Tikkamäentie 17, Pielisensuun kirkon vieressä).

Hyppäähän siis jo tänään mukaan kotoisan leppoisaan ja liikkuvaan jengiimme ja hae itsellesi mukaan hyvän olon eväät perjantain poweria tarjoilevasta tunnista! 

Mukaan pääset kertamaksulla (käteinen 6€/7€/8€) tai voimassaolevalla kulkuavaimella. Myös liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä tai voit käydä hankkimassa lippuvihon etukäteen salilta päivystäjältä (10 x lippuvihko 62€).

---------------------

Tervetuloa mukaan Kunto Aitalle leppoisan liikunnan pariin!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left