Ei päivystystä Katso päivystysajat

Mukavaa torstaita!

Kohta avataankin jo ensimmäiset kalenteriluukut, sytytetään adventtikynttilä ja tietysti - vietellään pikkujouluja! Alla hieman aikatauluja, ryhmien sisältöjä sekä mitä kaikkea jännittävää on luvassa!

Pikkujouluviikon ajan 3. - 9.12. tarjoilemme päivystyksiemme yhteyksissä glögiä ja pientä naposteltavaa!

Maanantai2018

Maanantaina ollaankin jännän äärellä, sillä Kunto Aitan tontut, mukaan lukien harjoittelijamme Pasi, ovat piilottaneet molemmille saleille 4 lahjakorttia. Sekä aamun, päivän, iltapäivän että illan treenaleilla on yhtäläiset mahdollisuudet löytää joku korteista, sillä niitä ripotellaan pitkin päivää saleille ja piilotuksesta ilmoitetaan somessa.

Lahjakortin löytääksesi sinun ei tarvitse

Lahjakortit ovat yleisissä tiloissa löydettävissä, mutta hyvässä jemmassa! Korttien ei tarvitse löytyä maanantain aikana ja niiden lunastamiseen on hyvin aikaa. Jos kuitenkin näyttää siltä, että tontut ovat olleet liian nohevia piilotuksissa, ripottelemme vihjeitä!

***

Tiistai2018

Luvassa on sekä kunnon hikeä että huoltoa! Karsikon Kundi-Puntissa 16.30-18 sekä Niinivaaran Kimma-Puntissa 17.15-18 on luvassa HC-treenit!

Tehopumppien jälkeen Niinivaaran kehonhuoltohuoneessa on hieman rauhallisempia treenejä:

Ryhmiin ei erillistä ilmoittautumista ja ne ovat maksuttomia! Asukokonaisuus rento, pitkähihainen sekä villasukat!

***

Keskiviikko2018

Keskiviikkona rutistetaan otsalle valmiiksi joulustressihiki pois circuitissa klo 17-18 Niinivaaralla, jotta jouluvalmisteluihin ei jäisi yhtään! :) Varmista paikkasi ilmoittautumalla!

***

Torstai2018

Alkuviikon tehotreenien jälkeen torstai rauhoitetaan Itsenäisyyspäivän viettoon, jolloin saleillamme ei ole päivystyksiä eikä kalenteriryhmiä (Niinivaaran Seniori Aittaa tai Karsikon Kimma-Punttia).

***

Perjantai2018

Eilisen levon jälkeen perjantaina päräytetään jälleen, eli POUND®! Tunnilla yhdistyy aerobinen sekä lihastyö hyvän musiikin tahtiin, ja rumpukapuloina toimivat vihreät Ripstixit. Mukaasi et tarvitse muuta kuin oman maton sekä juomapullon, hiki varmasti tulee! Varaathan paikkasi, sillä ripstixejä riittää 25:lle! Aiempaa kokemusta et tarvitse!

Maistiaisia Kunto Aitan Pound-tunneista löydät esimerkiksi täältä, täältä ja täältä! Lisäksi voit lukea Karjalan Heilin tekemän jutun tästä linkistä.

***

Lauantai2018

Kunto Aitta Niinivaaralla on avoimet ovet klo 10-14 jonka aikana tietysti tarjoillaan lämmintä glögiä ja pientä syötävää, ja treenaaminen on maksutonta. Jos aiemmin viikolla et ehtinyt mukaan Piparipajaan tai Joulustressin lievitykseen niin ei hätää!

Ryhmät ovat maksuttomia eivätkä vaadi erillistä ilmoittautumista! Asukokonaisuus rento, pitkähihainen sekä villasukat!

***

Sunnuntai2018

Pikkujouluviikon päättää Kunto Aitta Karsikon avoimet ovet klo 14-17 glögien ja maksuttoman treenauksen parissa (maksuton klo 14-17), ja sen perään tietysti tonttujumppaa circuitin voimin klo 17-18. Varmistathan paikkasi ilmoittautumalla.

***
Kunto Aitta toivottaa tervetulleeksi pikkujouluviikolle glögipäivystyksiin sekä ryhmäliikuntoihin!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left