Ei päivystystä Katso päivystysajat

Tervehdys valkkujen puolesta! Alta löytyy jo viime keväänä tutuksi tulleen harjoittelijamme Roopen esittely itsestään sekä uudesta harjoittelusta. Asiakkuuden kiinnostaessa, otathan yhteyttä Roopeen, tai voimme myös välittää tietosi suoraan hänelle.

***

Kuka on Roope?

Morjesta! Elikkäs olen Joensuussa asuva 18v jätkä, joka opiskelee LPT (Liikunnan perustutkintoa) Tanhuvaaran urheiluopistossa, ja joka jatkaa taas sankaruustarinaansa Kunto Aitassa. Olen siis Kunto Aitassa jo aikaisemmin harjoittelussa ollut ja päätin tulla takaisin uuden harjoittelujakson merkeissä.

Mitä uusi harjoittelu pitää sisällään?

Uuden työssäoppimisjakson aiheena on PT elikkä Personal Training. Jakson tavoitteena olisi saada kasaan muutama asiakas 3kk:n ajaksi, joille voidaan aloittaa uuden terveellisemmän elämän muokkaus. Olit sitten kokenut salilla kävijä, joka kaipaa potkua omaan treeniin tai henkilö, joka kaipaa elämäntapamuutosta, niin nyt olisi Kunto Aitassa taas uusi yksilö lisää, johon ottaa yhteyttä.

Omat taustani

Aloitin liikunta-alalla opiskelun Tanhuvaaran Urheiluopistossa 10.8.2017 josta valmistun Liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi 22.5.2020. Omiin harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä vain aktiivinen salilla käynti, mutta on tullut aikaisemmin kokeiltua painonnostoa ja parkouria useampi vuosi.

Tule juttelemaan

Jos sinua kiinnostaa uusi parempi itsesi ja sinulta löytyy motivaatiota muuttaa itseäsi, niin sovi tapaaminen jo tänään sähköpostilla. Tapaamisessa käymme läpi sinun omia tavoitteitasi ja motivaation lähdettä, josta lähdemme rakentamaan juuri sinulle sopivaa treeniohjelmaa.

- Roope

Mainos Roope2

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left