Päivystäjä paikalla tänään klo 16-19 Niinivaaralla ja 17-19 Karsikossa Katso päivystysajat

Hei vain!

Kyse ei ole pudotusssarjoista tai muista erikoistekniikoista, vaan

KUNTO AITAN PAINONPUDOTUSRYHMÄSTÄ!

Viime vuoden syksyllä pidimme ensimmäisen painonpudotus-pienryhmämme ja vastaanotto sille oli huima. Kaikki halukkaat eivät mahtuneet ryhmään mukaan, mutta valitettavasti osallistujamäärä ei ihan riittänyt toisen ryhmän perustamiseen.

Aktiivisimmat pudottivat jopa yli kymmenen kiloa viime syksyn ryhmän aikana, mutta kaikki palautteeseen vastanneet saivat ainakin tietoja, taitoja ja motivaatiota jatkaa painonpudotusprojektiaan eteenpäin kohti tavoitteitaan.

Nyt teidän toiveisiinne on vastattu ja olemme aloittamassa uuden painonpudotusryhmän tälle syksylle - ja mikä ihaninta: se alkaa jo ensi tiistaina 4.9.18!!!

Kriteerinä on edelleen sama painoindeksi 30, mutta tänä vuonna olemme olleet siinä joustavempia eikä ole niin nöpönuukaa jos vähästä jää vaille. Jos ilmoittautuneita on tarpeeksi, voimme harkita perustaa myös kiinteytysryhmän, jossa tätä rajoitetta ei ole. Mikäli siis ilmoittautuneita riittää.

Ryhmästä enemmän sen välilehdellä -> täällä <-

Ryhmään on tähän mennessä ilmoittautunut ennakkoon 5 (päivitetty 28.8.18) ja sen toteutumiseen vaaditaan väh. 8 hlö. Joten hopi hopi, kutsuhan kaveri kainaloon ja ilmoittautukaa porukassa ryhmään. :)

- Nina, Kunto Aitta

P.S. Mikäli siulle heräsi kysyttävää ryhmästä, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun tai Sinipilveen
nina@kuntoaitta.com tai sinipilvi@kuntoaitta.com

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left