Ei päivystystä Katso päivystysajat

MARRASKUUSSA REMONTTIA JA HULLUJA HINTOJA

Tässä postissa ajankohtaista ja tärkeää infoa. Lue mitä on tulossa lähiaikoina!

1. IV-remontti NIINIVAARALLA – KOKO SALI POIS KÄYTÖSTÄ 5.-7.11.

Niinivaaralla pääsemme viimein tekemään kauan odotetun ilmanvaihdon remontin sekä uusimaan naisten suihkutilan. Toimenpiteet parantavat ilman vaihtuvuutta erityisesti alakerrassa ja miesten pukuhuoneessa. Lisäksi naisten suihkutilat uusitaan samassa rytäkässä.

Ilmanvaihdon muutostöistä johtuen 

** Koko Niinivaaran SALI POIS KÄYTÖSTÄ MAANANTAISTA KESKIVIIKKOON 5.-7.11. **
** Lisäksi NAISTEN SUIHKU on POIS KÄYTÖSTÄ 5.-13.11. välisen ajan. **

 

Remontista johtuen Niinivaaralla

Toivotaan ja pidetään peukkuja, että kaikki saadaan siihen kuntoon keskiviikkoiltaan mennessä, että torstaina päästään jo treenaamaan!

Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa harmia. Kiitos joustavuudesta ja ymmärryksestä katkon suhteen ja tervetuloa tutustumaan ja treenaamaan Karsikon salille kaikki uudet ja vanhat!

2. Syksyn HulluWiikko on kohta ovella

Kahdesti vuodessa vietetään Kunto Aitalla HulluaWiikkoa! Päivittäin vaihtuvat ja vain kyseisenä päivänä voimassaolevat tarjoukset löydät nettisivuiltamme ja Facebookista ja Instagramista sunnuntaina 11.11. 

HulluWiikkoa Kunto Aitalla 12.-18.11.2018

3. Toiminnallisen treenin kautta viikonlopun viettoon

Perjantaisin klo 17-18 Nepenmäen vanhalla koululla otetaan vauhtia viikonvaihteeseen! Toiminnallinen treeni kutsuu kaikenikäiset ja -kuntoiset mukaan leppoisan ja samalla tehokkaan liikunnan pariin. 

Liikkeet tehdään pääasiassa omaa kehonpainoa vastuksena käyttäen ja treeni soveltuu tästä syystä ihan jokaiselle ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

Eikä siinä vielä kaikki. Parasta on, että mukaan pääset ilman erillistä maksua kuukausikortilla, normaalilla kertamaksulla tai jos sinulla on 10 kerran kortti salille, niin yhden kertakäynnin hinnalla. 

Etukäteen voit ilmoittautua mukaan saleilla oleviin listoihin, mutta voit tulla ilmoittautumattakin. Oma jumppapatja ja kaveri messiin ja tulkaa yhdessä aloittamaan viikonloppu hikoillen. 

(Nepen vanha koulu Tikkamäentie 17, Pielisensuun kirkon vieressä) 

4. Seniori Aitassa muutama vapautunut paikka

Oletko jo eläkeikään ehtinyt tai kaipaisitko muuten kivaa kuntoiluporukkaa? Kunto Aitalla toimii 4 senioriryhmää, jotka liikuttavat lähes kahdeksaakymmentä senioria viikoittain Karsikossa ja Niinivaaralla.

Nyt kun syksyn ryhmät on saatu käyntiin ja ryhmäläiset löytäneet omat paikkansa ryhmissä, on niissä tilaa vielä muutamalle innokkaalle kuntoilijalle.

Jos kiinnostuit tai tiedät jonkun läheisesi, joka olisi kiinnostunut, voit ottaa yhteyttä suoraan Sinipilviin sinipilvi@kuntoaitta.com tai puhelimitse 044 2304 631 niin kerromme lisää missä ryhmistä on tilaa.

5. Kiinteytysryhmä starttaa

Onko kiloja päässyt kertymään ja niistä voisi muutaman viilata pois? Haluaisitko kevyemmän ja terveemmän elämän, jaksaa paremmin ja voida hyvin?

Kunto Aitan kiinteytysryhmässä saat tukea, tietoa, taitoja ja tsemppausta matkalla kohti tavoitteitasi.

Ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa ensimmäiset kolme viikkoa. Jokaisella tapaamiskerralla käsittelemme kiinteytymisen eri osa-alueita (ravinto, lihaskuntoharjoittelu, aerobinen harjoittelu yms.) tuoden tietoja ja taitoja, joiden avulla kulkea porukassa tavoitteita kohti.


Ryhmän hinta 139€/henkilö.

Ryhmä kokoontuu Kunto Aitta Niinivaaralla tiistaisin klo 18.15-19.15 ja lauantaisin klo 9.-10.30 seuraavasti:

• Ti 6.11. klo 18.15-19.15 (kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti)
• La 10.11. klo 9.-10.30
• Ti 13.11. klo 18.15-19.15
• La 17.11. klo 9.-10.30
• Ti 20.11. klo 18.15-19.15
• La 24.11. klo 9.-10.30

• Ti 11.12. klo 18.15-19.15

• La 5.1.2019 klo 9.-10.30

• Ti 26.2.2019 klo 18.15-19.15

Ryhmään on vielä kaksi paikkaa vapaana! Kysy lisää Sinipilviltä tai Ninalta ja ilmoittaudu mukaan seuraavan linkin kautta -> ilmoittaudu

5. Kanta-asiakaskortilla alennusta kulkuavaimen latauksesta 

Kunto Aitan kanta-asiakaskortin saat päivystäjältä. Korttiin saat leiman jokaisesta 40€ ostoksesta, joten pidä se mukanasi aina, kun lataat avaintasi. Viisi leimaa kerättyäsi saat kuudennesta kulkuavaimen latauksestasi -30€! Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen ja leimoja saat ainoastaan oman kulkuavaimensa latauksesta. Kortti on voimassa vuoden ensimmäisestä leimasta.

6. Isänpäivä lähestyy

Mitäpä teidän isä tai ukki tuumaisi liikuttavasta isänpäivälahjasta? KuntoStartti, Lihakset kasvuun! – kuntosaliohjelma, käyntikertoja tai aikaa kulkuavaimelle… Mitä näistä laitettaisiin teidän isälle? 

Kunto Aitalta saat tarpeisiisi vastaavan lahjakortin, kysy lisää päivystäjältä niin pistetään lahjakortit kukkien ja lahjakonjakin kaveriksi.

Näillä mietteillä ja askelmerkeillä lokakuun loppu matkalla marraskuuhun

Terkuin Niina ja koko Kunto Aitan henkilökunta

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left