Ei päivystystä Katso päivystysajat

LIIKUTTAVAA LOKAKUUTA TOVERIT

Tässä postissa ajankohtaista ja tärkeää infoa lähiaikojen tapahtumista.
Luehan niin et missaa tapahtumia ja etuja!

MAKSUTTA TESTAAMAAN POUND-tuntia PERJANTAINA 12.10. klo 17-18!

Nepenmäen vanhalla koululla syysloman alkajaisten kunniaksi MAKSUTON POUND-TUNTI! Pound on rytmikäs jumppatunti, missä apuvälineenä käytetään muovisia rumpukapuloita. Nyt pääset testaamaan tätä tuntia ILMAISEKSI perjantaina 12.10. klo 17-18 Nepen vanhan koulun salissa (Tikkamäentie 17, Pielisensuun kirkon vieressä).

Kapuloita riittää 25 ensimmäiselle, joten laitahan nimi salien listaan tai soita salille ja varaa paikka itsellesi ja kaverillesi!

Ps. Kiinnostaisiko järjestää työyhteisölle pienet hyvän mielen liikunnalliset pikkujoulut? Muun muassa POUND-tuntia voit tilata meiltä myös työyhteisösi virkistykseksi!

VOITA 1kk ILMAISTA TREENIAIKAA ITSELLESI JA KAVERILLESI!

Kunto Aitan Facebook-sivulla on parasta aikaa käynnissä ARVONTA! Käy tykkäämässä sivustamme ja tägää mukaan kaverisi, joka kaipaisi pientä tuuppausta tai jeesiä kuntoilun aloittamiseen.

Maanantaina 15.10. arvomme 1kk ilmaista treeniaikaa yhdelle kommentoijalle ja tykkääjälle ja hänen kaverilleen! Onnea arvontaan, jossa Facebook ei luonnollisestikaan ole mukana.

Kannattaa muuten muutenkin tykätä ja seurata Kunto Aitan Facebook-sivusta sekä Instagramissa, niin kaikki ajankohtaiset asiat tavoittavat sinut nopeimmin.

https://www.facebook.com/kuntoaitta/ 

KIINTEYTYSRYHMÄ STARTTAA! 

Onko kiloja päässyt kertymään ja niistä voisi muutaman viilata pois? Haluaisitko kevyemmän ja terveemmän elämän, jaksaa paremmin ja voida hyvin? Kunto Aitan kiinteytysryhmässä saat tukea, tietoa, taitoja ja tsemppausta matkalla kohti tavoitteitasi.

Ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa ensimmäiset kolme viikkoa. Jokaisella tapaamiskerralla käsittelemme kiinteytymisen eri osa-alueita (ravinto, lihaskuntoharjoittelu, aerobinen harjoittelu yms.) tuoden tietoja ja taitoja, joiden avulla kulkea porukassa tavoitteita kohti.
Ryhmän hinta 139€/henkilö.

Ryhmä kokoontuu Kunto Aitta Niinivaaralla tiistaisin klo 18.15-19.15 ja lauantaisin klo 9.-10.30 seuraavasti:

Ilmoittaudu ryhmään tämän linkin kautta täyttämällä tietosi -> ILMOITTAUDU

SYYSLOMA 15.-21.10.

Syyslomalla Seniorit ja perjantain toiminnallinen treeni pitävät pientä taukoa, mutta Kuntosalicircuittien osalta jatketaan syyslomallakin normaalisti. Eli nimiä listaan ja puntille! Kuntosalicircuit Niinivaaralla keskiviikkoisin klo 17-18 ja Karsikossa sunnuntaisin klo 17-18.

Samoin Kimma-Puntti ja Kundi-Puntti normaalisti syyslomalla. Mukaan kaikkiin ryhmiin pääset voimassaolevalla kulkuavaimella tai kertamaksulla.

InBody 770 KEHONKOOSTUMUSMITTAUS JA AVOIMET OVET 25.10. klo 16-20

Ossi ja Easyway Finland saapuu jälleen Joensuuhun TORSTAINA 25.10. Nyt sinulla on mahdollisuus mittauttaa itsesi ja nähdä, mistä kaikesta oma kroppa koostuu. Mittaus edulliseen 25€ hintaan ja maksuvälineenä käy pankkikortit ja käteinen.

Illan aikana myös AVOIMET OVET Niinivaaralla klo 16-20, jonka aikana pääsee maksuttaa treenaamaan ja tutustumaan! Joten tuohan myös ystäväsi tutustumaan hyvän mielen kuntosaliin ja osallistumaan arvontaan ja myös mittaukseen! Kahvitkin keitellään, joten nähdään Niinivaaran mäellä torstaina 25.10. Avoimien ovien aikana kaikki kulkuavainten lataukset -10%!

Jos sinulla on jokin tietty aika, jolloin toivot pääseväsi mittaukseen, voit varata itsellesi ajan Niinivaaralla olevasta listasta tai soittaa päivystäjälle päivystysaikana niin lisäämme nimesi listalle. Tervetuloa uudet ja vanhat! 

http://www.easyway.fi/

https://www.facebook.com/events/256692268496176/

KIMMA-PUNTTI ja KUNDI-PUNTTI

Kimma-Puntissa ja Kundi-Puntissa treenataan yksi tai kaksi lihasryhmää yhdellä kerralla. Treenin kohteet ilmoitetaan pukuhuoneiden ilmoitustaululla sekä verkkosivuillamme ”Ajankohtaista” – välilehdellä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kimma-Puntti kokoontuu Naisten aitan aikana klo 17.15-18 TIISTAISIN Niinivaaralla ja TORSTAISIN Karsikossa.
• Kimma-Puntin aikana sali on ainoastaan naisten käytössä. Voit treenata vapaasti omaa treeniäsi tai osallistua halutessasi yhteiseen ohjattuun harjoitukseen.

Kundi-Puntti kokoontuu Karsikossa TIISTAISIN klo 16.30.
• Kundi-Puntin aikana sali on kaikkien vapaassa käytössä. Miehille oma ohjattu treeni, johon voi halutessaan osallistua.

TOIMINNALLINEN TREENI

Toiminnallisen treenin pariin kokoonnutaan perjantaisin klo 17-18 Nepenmäen VANHAN koulun salissa ( = Tikkamäentien salissa, Pielisensuun kirkon vieressä). Ilmoittaudu mukaan saleilla oleviin listoihin, mutta mukaan voit tulla vaikket olisi ennättänyt ilmoittautua.

KAVERI KUNTOON ja KANTA-ASIAKASKORTTI

Joko sinulla on Kunto Aitan KANTISKORTTI? Jos ei, pyydäpä sellainen seuraavan kerran päivystäjältä, jos hän ei hoksaa sellaista antaa! Korttiin saat leiman jokaisesta 40€ ostoksesta, joten pidä se mukana aina kun lataat avaintasi. Viisi leimaa kerättyäsi saat kuudennesta kulkuavaimen latauksestasi -30€! Kortti on henkilökohtainen ja leimoja saat ainoastaan oman kulkuavaimensa latauksesta. Kortti on voimassa vuoden ensimmäisestä leimasta.

KAVERI KUNTOON

Kun tuot Kunto Aitalle ystäväsi, joka hankkii salille oman kulkuavaimen ja lataa sille aikaa tai käyntikertoja, saat oman kulkuavaimesi latauksen -10€ halvemmalla! Kysy päivystäjältä lisää! Mitä useamman asiakkaan tuot, sitä edullisemmin itse treenaat! 

ISÄNPÄIVÄKIN LÄHESTYY

Isänpäivä lähestyy, joten laitahan jo korvan taakse, jos hankkisit isälle lahjaksi vaikkapa aikaa tai käyntikertoja Kunto Aitalle. Tai antaisit hänelle lahjaksi KuntoStartin tai henkilökohtaisen kuntosaliohjelman.

Kunto Aitalta saat tarpeisiisi vastaavan lahjakortin, kysy lisää päivystäjältä niin pistetään lahjakortit kukkien kaveriksi.

Leppoisaa lomaa niille joilla sellaista näin syksyllä on mahdollisuus pitää ja lataillaanhan ne kulkuavaimet voimaan niin ei sadekelitkään masenna mieltä.

Terkuin Niina ja koko salin väki

Ps. Muista se Facebookin arvonta…

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left