Tänään päivystämme klo 17-18 Niinivaaralla Katso päivystysajat

Tiedote 26.4.2020 - KUNTO AITTA AVAA SALIT 1.5.

Viisi viikkoa ovat Kunto Aitan salit olleet nyt kiinni. Tulevasta emme tiedä vielä mitään emmekä mitään siitä, kuinka kauan tämä tilanne tulee jatkumaan. Ohi se ei missään nimessä ole, sen tiedämme jokainen.

Moni kaipaa kuitenkin jo omalle Kunto Aitan salille treenaamaan ja olemme nyt päättäneet avata salit 1.5., vaikkemme yhtään tiedä tulevasta. Emme pysty sanomaan, joudutaanko salit sulkemaan jossain vaiheessa uudelleen, mutta nyt mennään ja katsotaan tilannetta päivä ja viikko kerrallaan. 

KAIKKI RYHMÄLIIKUNTA TAUOLLA SYKSYYN SAAKKA

Avaamme salit vapaaseen treenikäyttöön, mutta kaiken ryhmäliikunnan pidämme tauolla syksyyn saakka. Jos mahdollista, alkavat Seiniori Aitat, Kuntosalicircuitit ja muut sitten elokuussa. Tässä vaiheessa emme voi kuitenkaan ennustaa tulevaa, emmekä sanoa tarkempaan, sillä emme tiedä miten kevät ja kesä etenee ja millaisena syksy eteemme avautuu.

MINIMOIDAAN KONTAKTIT SALILLA JA PUKUHUONEISSA

Uskomme, että treenaaminen salilla on melko turvallista, kun pidämme jokainen osaltamme huolen edelleen hyvästä hygieniasta ja siitä, että yksikään ihminen ei tule salille jos tuntee olonsa sairaaksi tai on kipeä.

Salille ei ole myöskään syytä tulla, mikäli jollakin lähipiirissä on ollut koronavirustartunta ja on mahdollista, että itse oireettomana kantaa virusta. Tätähän on melko mahdoton tietää, mutta otetaan tilanne edelleen vakavasti ja ollaan enemmän varovaisia kuin piittaamattomia.

VUOKRATTUJEN VÄLINEIDEN PALAUTUS 27.-30.4.

Laitamme vielä oman viestin heille, joilla on ollut Kunto Aitalta vuokralla välineitä nyt, kun salit ovat olleet kiinni. Välineet tulee palauttaa salille 30.5. mennessä, jotta ne ovat omilla paikoillaan ja käytössä jälleen salien avautuessa 1.5.

Emme pysty päivystämään saleilla koko aikaa ja siitä syystä olemme hieman jaotelleet aikoja jolloin päivystämme salilla ja välineet voi palauttaa.

Välineet voi palauttaa seuraavina ajankohtina: 

Maanantaina 27.4.

Tiistaina 28.4.

Keskiviikkona 29.4.

Torstaina 30.4.

Jos mahdollista, niin ilmoita vaikkapa sähköpostiin paivystaja@kuntoaitta.com tai viestillä Kunto Aitan Facessa milloin tulet ja kummalle salille, niin tiedämme odottaa sinua. 

InBody KEHONKOOSTUMUSMITTAUS PERJANTAINA 8.5. klo 15-19

Vaikka koronatilanne onkin hieman sotkenut treenisuunnitelmia, suuntaa Ossi jälleen autonsa kohti Joensuuta ja saapuu tekemään kehonkoostumusmittauksia Niinivaaralle PERJANTAINA 8.5. klo 15-19. 

Eiköhän tulla kuulkaa nyt kaikki tsekkaamaan mikä se oman kehon tilanne on?! Tämä voi olla siulle se alkumittaus, jonka jälkeen sitten lähdetään viemään treeniä siihen suuntaan, mitä testien tulokset näyttää. Tämä on osalle nyt myös se vuoden toinen tsekkauspiste, kun on ensin treenattu ja nyt nähdään millaisia tuloksia on saavutettu.

Ossi tulee varmasti syksyllä taas uudelleen, joten nyt voitaisiin kyllä jokainen käydä mittauksessa ja sen jälkeen tehdään hyvät treenisuunnitelmat, kuntoillaan tavoitteellisesti seuraavat puoli vuotta ja tullaan syksyllä uudelleen mittaukseen! Näin nähdään oikeasti konkreettisesti se, miten se oma treeni on tukenut omaa tavoitetta ja onko suunta ollut oikea.

Kehonkoostumismittaus on ainoita tapoja saada selville se, miten paljon esim. sisäelinten ympärillä on terveydelle vaarallista viskeraalirasvaa. Kukaan meistä tuskin haluaa sen takia menettää terveyttään vaan toivomme, että niitä terveitä vuosia olisi edessä vielä vaikka kuinka ja paljon 

Pidämme mittauksen aikana Avoimet ovet, mutta pyrimme samalla välttämään väenpaljoutta ja ruuhkia. Siksi olisi hyvä, jos mahdollisimman moni varaisi etukäteen mittausajan Niinivaaralla olevasta listasta 1.5. jälkeen tai soittamalla päivystäjän numeroon, laittamalla meiliä tai viestiä Facebookissa. Mittaukseen voi toki tulla nonstoppina koko illan ajan klo 15-19.

Samalla voidaan tukea Ossia myös tässä pienyrittäjien haastavassa tilanteessa ja saadaan hänet Joensuuhun myös tulevaisuudessa.

HULLUN WIIKON TARJOUKSET MYYNNISSÄ VIELÄ 30.4. SAAKKA

Nyt kannattaa ostaa kortti kuntoon jo koko kesäksi tai lahja äidille, vaimolle, mummolle, siskolle tai kelle vaan äitienpäiväksi Kunto Aitan HullunWiikon tarjouksesta! Voit käydä lataamassa avaimen salilla yllä olevina ajankohtina (samat ajat jolloin välineet palautetaan), tai täyttää lomakkeen, niin lähetämme sinulle laskun ostostasi. Tarjoushinnat ovat voimassa vain 30.4. klo 23.59 asti eikä niissä ole tällä kertaa ostorajoitusta.

Lomake löytyy täältä ja sieltä näet myös tarjoukset ja niiden hinnat https://forms.gle/iLwQofZAReShhMKP6 .

Mitäs siulle laitettaisiin?

KEVÄÄN PÄIVYSTYKSET MUUTTUVAT – SEURAA KALENTERIT -VÄLILEHTEÄ

Loppukevään ja kesän päivystyksiin tulee muutoksia, jotka päivitämme sivuillemme tämän viikon aikana. Koska Seniori Aittoja ei ole ennen syksyä, jäävät aamujen päivystykset ainakin pois syksyyn saakka. Iltojen osalta päivitämme tiedot tällä viikolla, kunhan saamme raksaitua kalenterit kasaan.  

LOPUKSI

Näillä ajatuksilla ja terveisillä suuntaamme nyt huhtikuun viimeiseen viikkoon ja kohti Vappua. Olemme Niinivaaran salilla hieman muutelleet järjestystä ja tehneet pieniä kunnostustoimenpiteitä. Älkää eksykö ;) Toivottavasti muutokset ovat teille asiakkaille mieleen ja tekevät treenaamisesta entistäkin mukavampaa ;) 

Vielä tähän loppuun haluan jakaa teille yhden runon, joka tuli vastaani jo maaliskuun lopussa, kun Uusimaa suljettiin. Runo on Anna-Mari Kaskisen kirjoittama ja vaikka sen nimi on Uudenmaan rajalla, tuo se lohtua, uskoa ja toivoa tähän todella omituiseen ajanjaksoon meidän jokaisen elämässä.

Voikaa hyvin rakkaat ystävät ja nähdään pian <3

Terkuin Niina

UUDENMAAN RAJALLA

Vaikka Uusimaa on tänään suuri häkki,
sen rajan yli lensi västäräkki,
ohi poliisien, yli partioiden,
tiesulkujen ja portinvartijoiden,
luo meidän, jotka emme vielä tiedä,
minne tämä aika saattaa meidät viedä.
Ei vapaa lintu väistä mitään rajaa,
kun siipiin tarttuu tuuli, joka ajaa
kaupunkeihin, kaukaisimpiin kyliin,
joissa kriisi pudonnut on syliin. 

Vaikka toisiamme emme vielä tapaa,
olkoon sydämemme kahleeton ja vapaa.
Luo rakkaiden jos matkustaa voi emme,
yli muurienkin nousee rukouksemme.
Pukeudutpa tänään viittaan sotilaan
tai hauraan, hoivattavan potilaan,
ei aavistaa voi, milloin päättyy retki.
Siis elä rohkeasti tämä hetki.
Älä pelkää, älä tunteitasi pakasta
vaan auta, rukoile ja rakasta.

Anna-Mari Kaskinen 31.3.2020

Ps. Maalattiin Niikan portaat. Mitäs sanotte? :) 

portaat ennen2                                     portaat3

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left