Ei päivystystä Katso päivystysajat

KUNTO AITAN SYYSKAUSI STARTTAA 13.8.

 Hellettä vielä riittää, mutta kohti syksyä ollaan kuitenkin jo matkalla. Paluu säännölliseen treenaukseen alkakoon viimeistään nyt!

Tässä postissa ajankohtaista ja tärkeää infoa maanantaina 13.8. alkavasta syyskaudesta. Luethan tarkkaan, niin olet tietoinen mm. muutamista AIKATAULUMUUTOKSISTA.

1. KAIKKI SYKSYN RYHMÄT STARTTAAVAT 13.8. ALKAVALLA VIIKOLLA

Seniori Aitat, Kimma-Puntti, Kundi-Puntti ja Karsikon sunnuntaicircuit palaavat tauolta alkavalla viikolla. Katso tässä ryhmien aikataulut:

SENIORI AITTA

Kunto Aitalla on ilo liikuttaa noin 80 seniorin joukkoa joka viikko. Kaikki senioriryhmät kokoontuvat syksystä alkaen samaan aikaan eli 10.30-12. Salit näinä aikoina ainoastaan Kunto Aitan senioreiden käytössä.

Vapaita paikkoja ryhmissä voit tiedustella Siniplviltä: sinipilvi@kuntoaitta.com, p. 044 2304 631 

KIMMA-PUNTTI ja KUNDI-PUNTTI

Kimma-Puntissa ja Kundi-Puntissa treenataan yksi tai kaksi lihasryhmää yhdellä kerralla. Treenin kohteet ilmoitetaan pukuhuoneiden ilmoitustaululla sekä verkkosivuillamme ”Ajankohtaista” – välilehdellä. Ei ennakkoilmoittautumista.

KEHONHUOLTO

Kehonhuoltoryhmät huilaavat, eli ovat tauolla toistaiseksi. Joitakin kertoja syksyn aikana järjestämme myös kehonhuoltotunteja, seuraathan siis ilmoittelua saleilla ja somessa. 

KUNTOSALICIRCUIT

Ohjattu kiertoharjoittelu Niinivaaralla keskiviikkoisin klo 17-18 sekä Karsikossa (19.8. alkaen) sunnuntaisin klo 17-18. Ilmoittaudu saleilla oleviin listoihin. Muistathan perua ajoissa mikäli et pääsekään mukaan, niin ennätämme saamaan viestin jollekin jonossa mahdollisesti odottavalle. Ryhmään mahtuu max 18/kerta. Sali circuitin aikana ainoastaan ryhmän käytössä.

TOIMINNALLINEN TREENI 

Toiminnallinen treeni jatkuu samassa paikassa ja samaan aikaan kuin viime kaudella. Eli perjantaisin klo 17-18 Nepenmäen VANHAN koulun salissa = Tikkamäentien salissa (Pielisensuun kirkon vieressä) . Elokuussa treenataan vielä ulkona sään salliessa, mutta viimeistään syyskuun alusta siirrytään sisätiloihin.

Ilmoittaudu mukaan saleilla oleviin listoihin, mutta mukaan voit tulla vaikket olisi ennättänyt ilmoittautua.    

PIENRYHMÄKOTI AURINKOINEN

Karsikossa joka toinen torstai kokoontuu tilausryhmä Pienryhmäkoti Aurinkoinen. Päivämäärät löydät tuttuun tapaan kalenterista. Muina torstaipäivinä sali on vapaassa käytössä myös ko.  aikaan.

2. KALENTERIT NOUDETTAVISSA SALEILTA

Syksyn kalenterit ovat saapuneet ja ovat noudettavissa saleilta sunnuntaista alkaen. Kalenterin löydät lisäksi nettisivuiltamme www.kuntoaitta.com "Kalenteri" - välilehdeltä.

3. AVOIMIEN OVIEN VIIKONLOPPU 18.-19.8.

 Ovet ovat jälleen auki tutustumista ja maksutonta treenausta varten niin Karsikossa kuin Niinivaaralla! Avoimet ovet

Kaikki kulkuavainten lataukset -10% avoimien ovien viikonlopun ajan! Tuuhan piipahtaa kahville ja tuo kaveri tutustumaan kans! Samalla juodaan jo hieman etukäteen Karsikon 8v. synttärikahvit!

4. PAINONPUDOTUSRYHMÄ STARTTAA!

Onko kiloja kertynyt kuin varkain? Kaipaatko kevyempää oloa ja eloa? Kunto Aitan painonpudotusryhmä starttaa syyskuun alusta! Ryhmään otetaan 10 ensiksi ilmoittautunutta.

Ryhmän hinta 149€/henkilö ja sen mukana saat:

Ryhmä kokoontuu Kunto Aitta Niinivaaralla tiistaisin klo 18.30-19.30 ja lauantaisin klo 12.-13.30 seuraavasti:

Ilmoittaudu ryhmään täältä.

5. TYTTÖJEN KUNTOSALIRYHMÄ

Onko teidän perheessä nuorisoa, joita kiinnostaisi aloittaa saliharrastus? Sen voi aloittaa nyt turvallisesti ja ohjatusti Kunto Aitalla!

Syksyllä startataan käyntiin tyttöjen (14-17-vuotiaiden) oma pienryhmä. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa ja pitää sisällään

Kokoontumiset sovitaan yhdessä ryhmäläisten kanssa, ryhmän koko 4-6 henkilöä. Ensimmäinen kokoontuminen syyskuussa, lisää tietoa pikapuoliin, pysy kuulolla!

6. KAVERI KUNTOON ja KANTA-ASIAKASKORTTI

Joko sinulla on Kunto Aitan KANTISKORTTI? Jos ei, pyydäpä sellainen seuraavan kerran päivystäjältä, jos hän ei hoksaa sellaista antaa! Korttiin saat leiman jokaisesta 40€ ostoksesta, joten pidä se mukana aina kun lataat avaintasi. Viisi leimaa kerättyäsi saat kuudennesta kulkuavaimen latauksestasi -30€! Kortti on henkilökohtainen ja leimoja saat ainoastaan oman kulkuavaimensa latauksesta. Kortti on voimassa vuoden ensimmäisestä leimasta.  

KAVERI KUNTOON

Kun tuot Kunto Aitalle ystäväsi, joka hankkii salille oman kulkuavaimen ja lataa sille aikaa tai käyntikertoja, saat oman kulkuavaimesi latauksen -10€ halvemmalla! Kysy päivystäjältä lisää! Mitä useamman asiakkaan tuot, sitä edullisemmin itse treenaat!

7. FACEBOOK ja INSTAGRAM

Kun seuraat Kunto Aittaa Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt mukana kaikessa mitä Kunto Aitalla  tapahtuu!  

8. JENNIMOVESIN HIERONTAPALVELUT

JenniMoves hierontapalvelut Kunto Aitta Niinivaaran alakerrassa palvelevat kaikkia Kunto Aitan asiakkaita! Jennin hierontatarjous Kunto Aitan asiakkaille 24.8. saakka -10% hinnoista!

Iloa ja valoa syksyyn ja nähdään salilla!  

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left