Ei päivystystä Katso päivystysajat

Tervehdys keskiviikkoon!

Tarkkasilmäiset treenailijamme ovat varmasti huomanneet kahden nuoremman herrasmiehen olleen meidän ohjaajien mukana, ja osa on päässyt jo poikien ohjauksen makuunkin. Kalle ja Roope ovat salillamme pääsiäisenalusviikolle harjoittelussa ja tässä vielä heidän esittelynsä!

KALLE

Joo eli olen Kalle Tanskanen olen 16 vuotias miehen alku. Asun polvijärvellä ja käyn täällä kuntoaitassa sieltä käsin.

Harrastustausta on semmoinen että jääkiekkoa on tullut pelattua 11 vuotta, Yleisurheilua muutama vuosi ja pelannut höntsä säbää olen myös kokeillut tanssia pari kuukautta. Hain Kunto Aittaa, koska tarvitsin työharjoittelu paikan ja Kunto Aitta tuntui lupaavalta paikalta.

Olen TOP:issa 7 viikkoa ja harjoittelun loppupuolella olisi kaksi näyttöä ja Liikunnan ohjauksen ja liikunta neuvonnan näyttö. Liikunan ohjauksen näytössä pidän yhen vähintään 45 minuutta kestävän ryhmäliikunnan tunnin ja liikuntaneuvonnassa teen yhdelle asiakkaalle henkilökohtaisen harjoitusohjelman jne…

Tavoitteita harjoittelu jaksolle on että kehittysin ryhmäliikunnan pitämisessä ja varsinkin osaisin ottaa enenmmän asiakas kontaktia harjoittelun jälkeen. Haluaisin myös kehittyä liikuntaneuvonnassa ja treenien teossa.

ROOPE

Hei!

Olen 17 vuotias urheilullinen poika Joensuusta. Opiskelen Tanhuvaaran urheiluopistossa toista vuotta liikuntaneuvontaa, ja minulla olisi työssäoppimisjakso ja työssäoppimisjakson aihe on liikuntaneuvonta.
Jakso kestää 18.2-14.4.2019, ja sen aikana tulisi suorittaa näyttö jossa pidän muutamia testejä aukuisille/ikääntyville jonka jälkeen käydään läpi testipalaute.
Liikuntaneuvonnasta ja testaamisesta minulla on kokemusta Tanhuvaaran kautta, missä meillä olemme käyneet läpi usean kurssin jossa testataan ihmisten kuntoa jonka jälkeen heille laaditaan treeni/uusi ruokavalio. Kokemusta löytyy myös paljon ihmisten liikunnan ohjaamisesta, esim ryhmäliikunta tunneilta joita olen pitänyt Fittarilla, sekä lasten ja nuorten ohjaamisesta Joensuun Katajassa, sekä Tanhuvaaran urheiluopistossa.

Itse olen hyvin liikunnallinen ja tällä hetkellä harrastan parkouria ja käyn säännöllisesti salilla, mutta taustaa löytyy myös painonnostosta ja yleisurheilusta.


***


Jos sinulla siis olisi halukkuutta asiakkaaksi testiryhmään tai yksilöohjaukseen, otathan yhteyttä meihin ohjaajiin joko osoitteeseen paivystaja@kuntoaitta.com, nettisivujen lomakkeen kautta tai nykäisemällä hihasta salilla! Toivotetaan pojat tervetulleiksi!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left