Tänään päivystämme klo 17-18 Niinivaaralla Katso päivystysajat

Kunto Aitan KESÄKORTIT ovat myynnissä

"On siis kesä, kuljen Pielisjoen rantaa..."

Ystävät, sehän on niin, että tänä kesänä ei hirmuisen kauas kuljeta tältä omalta Pielisjoen rannalta. Ei ole välttämättä syytä lähteä hengaamaan Hakaniemen rantaan puhumattakaan Reinin tai Seinen varrelle asettumisesta.

Varmistaaksesi, sen ettei kotilomalla seinät ihan kaadu päälle ja jotta jaksat uusin voimin myös tulevaan syksyyn ja talveen on tärkeää päästä hetkeksi tuulettamaan päätä ja lataamaan virtaa kuntosalilta.

Sillä tiesitkö, että treenimäärällä ON väliä?

harjoittelutiheys3

Mikä ylläolevista on sinun tavoitteesi tulevalle kesälle?

Nyt kun ei paljon muuta voi tehdä, niin eiköhän oteta ihan tosissaan tämä treenikesä ja uudenlainen mahdollisuus!

-----------------------

Kunto Aitan kesäkorteilla treenaat edullisesti kesäajan

Ihmeitä tekevä kesäajan treeni 4-5 kertaa viikossa tarkoittaa, että yhden kerran hinnaksi jää 1,80 € - 2,20 €! Aika älyttömän vähän ja mitä tuloksia sillä voidaankaan saada aikaan ja on kyllä ihan eri fiilis jatkaa syksyllä töitä ja treenaamista, kun on ottanut kunnon startin kesällä.

Tai vaikka kävisit salilla kesä- heinäkuussa ylläpitääksesi saavutettuja tuloksia, ei kertamaksu silloinkaan päätä huimaa. Nyt kannattaa todella ladata kulkuavain voimaan heti maanantaina, niin saat suurimman hyödyn kesäajan tarjouksista.

Ja huomaathan, että kulkuavaimen voit ladata kummalla salilla tahansa riippumatta siitä kummalla salilla treenaat.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kesaekortit 2020

-----------------------

KESÄKALENTERIT VOIMAAN 1.6.-31.7.

Kesän päivystyskalenterin löydät tämän blogin lopusta sekä Kalanteri -välilehdeltä. Päivystämme molemmilla saleilla kolmena iltana viikossa, mutta molemmat salit ovat täysin vapaassa treenikäytössä klo 5.-23. läpi kesän (kesä-heinäkuu).

Kesä- ja heinäkuussa päivystämme

-----------------------

SYKSY 2020

Joudumme elämään näiden poikkeusolojen keskellä vielä ainakin syksyyn saakka. Kunhan näemme millaisena syksy eteemme avautuu, niin tiedotamme siinä vaiheessa aikatauluista, ryhmien alkamisesta yms. Mennään päivä ja hetki kerrallaan.

-----------------------

Pysytään terveinä, pestään ja desinfioidaan käsiä, käytetään mahdollisuuksien mukaan salihanskoja ja pidetään huoli itsestämme ja toinen toisistamme.

Maanantaina sitten kesäkortit kuntoon, päivystys Karsikossa klo 17-19!

----------------------- 

Kesän päivystysaikataulu 1.6.-31.7.2020

 Dia13

Dia12

 

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left