Tänään Kunto Aitta 10v synttärit ja avoimet ovet Niinivaaralla klo 10-14 Katso päivystysajat

Viime lauantaina osallistuimme Karsikon Asukasyhdistyksen ja Pohjois-Karjalan Liikunnan eli Pokalin kanssa Karsikossa järjestettävään koko perheen tapahtumaan Rantajysäykseen. Aamuinen sade väistyi juuri sopivilleen kymmeneksi tapahtumaan alkuun, ja houkutteli paikalle jopa reippaan 100 kävijää!

Mikä jysäys? Missä moinen?

Karsikon rantajysäys on osana Unelmat liikkeelle Joensuussa –liikuntahanketta, jonka tavoitteena on järjestää 100 maksutonta tapahtumaa Joensuun alueella Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi. ”Hankkeen päätavoite on lisätä asuinalueen (Marjala, Noljakka, Hukanhauta, Karsikko) asukkaiden hyvinvointia ja tukea nuorten, työttömien sekä työssä olevien työkykyä liikettä lisäämällä.” (1) Kunto Aittaa pyydettiin Karsikon asukasyhdistyksen puolesta mukaan vetämään omaa pistettä Karsikon rantaan, ja tottahan me lähdimme!

IMG 20170611 WA0004

Mitäs tapahtumaan kuului ja mikäs meijän rooli oli?

Tapahtumassa oli erilaista temppurataa lapsille (ja vähän vanhemmillekin), golfia, lenttistä, neppistä eli miniautorallirataa ja arvontaa, unohtamatta tietenkään kahvipistettä. Kunto Aitan puolesta jumppautimme sekä satunnaisia ohikulkijoita että järjestäjiä tunnin välein pidettävässä esimerkkijumpassa. Aamun sateen jälkeen olikin hyvä saada hiki päälle ja pitää se yllä, vaikka aurinko onneksi liittyikin seuraamme! Ryhmäesittelyjen lisäksi olimme osana arvontaa ja Pyry eli Pure räppäsi toiminnastamme!

20170611 123010

En päässyt nyt paikalla, tuleeko uudestaan?

Pokali järjestää maksuttomia tapahtumia ympäri Joensuuta ja puhetta oli, että ensi syksynä Karsikon rannassa jysähtäisi taas! Kunto Aitta on mielellään paikalla antamassa maistiaisia jumpistaan, ja sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ja antaa mielipide toiminnastamme kyselyn kautta!

20170611 122947

Kurkkaappa lähteen taakse nähdäksesi, missä kaikkialla tapahtuu! Lista päivittyy vähintään kuukausittain ja sinulla on oiva tilaisuus tutustua lähialueesi toimintaan! Esimerkiksi voit osallistua Karsikossa rantajumppaan tai meidän järjestämäämme maksuttomaan Toiminnalliseen harjoitteluun perjantaisin klo 17-18 Nepenmäen koulun takana (vanha Niikan lukio). Mukaan tarvitset vain jumppamaton ja säänmukaisen varustuksen.

 

Kerro myös, mikä on unelmasi liikunnasta; onko se nousta kolmanteen kerrokseen portaita, juosta maraton vai aloittaa uusi ryhmäliikunta? Nyt on hyvä aika tehdä unelmista totta!

- Sinipilvi

 

Lähteet:

(1)    https://www.pokali.fi/lasten_ja_nuorten_liikunta/unelmat-liikkeelle-joensuussa/

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left