Päivystäjä paikalla tänään klo 16-19 Niinivaaralla ja 17-19 Karsikossa Katso päivystysajat

Hei taas pitkästä aikaa! :)

Vapailta takaisin sorvin ääreen. Viime viikolla oli paluu takaisin arkeen ja juuri sopivasti ryhmien ja syystoiminnan alkuun!

Paljon on ennättänyt tapahtua poissaollessa: uusia ihania palveluita on tullut tarjolle, kuten Rasva Palaa, Lihakset Kasvuun ja KimmaPuntti! Vähän aikaa voi mennä päästessä takaisin meininkiin mukaan, mutta siitä se pikkuhiljaa löytyy. :) Intoahan aloittaessa on enemmän kuin taitoa. ;) Samoin olen saanut kuulla hyvää palautetta muista ohjaajista, jotka ovat olleet Aitalla miun poissaollessa, kuten Sinipilvestä, Pyrystä, Heidistä, Jennistä ja Jennasta sekä muista harjoittelijoista. Kiitos kaikille ihanille ohjaajille Aitalla ❤️

930A2EB6 C46F 4732 B31F 10AFF4D90BF6

Mitä mie tein tällävälin ja miksi olin pois Aitalta?

Mie olin äitiyslomalla ja vanhempainvapaalla. Eihän se tietysti ole syy olla käymättä kuntosalilla, mutta yllättävän pitkään meni palautuessa takaisin työkuntoon ja totuttautuessa uudenlaiseen arkeen. Sekä tietysti nautiskellessa vapaa-ajasta. Tulipahan siinä samalla vapailla osallistuttua mm. Subway FunRun:iin ja Sisu-seikkailuun perinteisten Ilosaarirockin lisäksi. Kävin mie välillä tekemässä yksittäisiä tilaisuuksia, mutta mieleenpainuvimmat olivat ehdottomasti Gospel-jumpat, Kehonhuolto kahvila Rennolla sekä vauvajumppatuokio Karhunmäen perhepäivässä. Äiti-Vauvajumpalle voi olla jatkoa luvassa nyt syksyllä, mutta siitä lisää tuonnempana.

930F12BC 41BC 4AF2 8CFD A35D6C653006

Syksyt ovat aloitusten aikaa. Painonpudotusryhmä aloittaa jo kuukauden päästä ja heidän kanssaan pääseekin näkemään kaksi kertaa viikossa! :) Muutama kerta jää tosin miulta välistä, sillä olen erikoistumassa nyt syksyllä äitiysliikunnan ja -ravinnonohjaukseen Äitiysliikunta-akatemiassa.

Tulehan viikonloppuna piipahtamassa Avoimissa Ovissa Karsikossa ja Niinivaaralla rupattelemassa, kahvittelemassa ja vaihtamassa kuulumisia. :)

Reipasta syksyn aloitusta!

- Nina

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left