Päivystäjä paikalla tänään klo 9.-10.30 / 12-12.30 ja 16-18 Karsikossa sekä klo 16-18 Niinivaaralla Katso päivystysajat

Hemppa ja Kaisu täällä moi!

Myö ollaan Hyvinvointivalmentaja-opiskelijoita ja vietimme alkuvuoden Kunto Aitalla työssäoppimisjakson merkeissä. Hyvinvointivalmentajan koulutus järjestetään Niittylahdessa ja se kestää vuoden. Koulutus antaa valmiudet hyvinvoinnin ja ohjauksen osaajaksi. Hyvinvointivalmentaja voi mm. toimia eri liikuntaryhmien ohjaajana sekä Personal Trainerina. Koulutukseen sisältyy työssäoppiminen, joka kestää 4 viikkoa.

"Rauhallinen, välitön fiilis."

8

"Hyvät venytykset, rohkeat korjaukset!"

Työssäoppiminen on antanut meille varmuutta ja kokemusta ohjaajana. Olemme päässeet ohjaamaan eri ryhmiä sekä työskentelemään yksilöasiakkaiden parissa. Kokonaisuudessaan toppi on ollut mukavaa ja rentoa. Olemme päässeet enemmän ohjaamisen saloihin ja sisäistäneet ohjaamista yleensäkin. Ollaan oltu paljon tekemisissä seniori-ryhmien kanssa ja sieltä ollaan saatu paljon positiivista palautetta siitä miten monipuolisia ja tehokkaita tunteja ollaan pidetty.

"Ei tule sukupolviero esille ja katsekontakti on hyvä."

11

Kehitettävää on vielä paljon, mutta Kunto Aitta antoi meille hyvät lähtökohdat lähteä kehittämään itseä eteenpäin kohti hyvinvoinnin ammattilaiseksi tulemista. Me molemmat tähtäämme Personal Trainereiksi, joten on ollut mukavaa päästä ns. oikeisiin alan töihin ja nähdä liikunta-alalla työskentelevien arkea.

"Ystävällisiä."

9

Kunto Aitta on työpaikkana erittäin rento ja samalla tehokas ja ilmapiiri on hyväksyvä. Porukka on ollut tosi vastaanottavaista joka on meille tosi hyvä juttu, että ollaan päästy oikeasti tekemään eikä ole tarvinnut seisoskella salin nurkassa!

Toivotamme kaikille erittäin hyvinvoivaa ja treenipitoista loppuvuotta!

Hemppa ja Kaisu

PS. Sini lisäili väliin asiakkaiden kommentteja harjoittelun lomasta!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left