Salit suljettu 23.3.-30.4. Katso päivystysajat

Kunto Aitan syksyn HulluWiikko alkaa maanantaina 11.11.

Syksyn 2019 HulluWiikko käynnistyy maanantaina 11.11. ja jatkuu koko viikon sunnuntaihin 17.11. saakka!

Viikon ajan on tiskissä joka päivä vaihtuva tarjous, joka on voimassa vain kyseisenä päivänä. Katsohan tarjoukset alta ja käy nappaamassa mieluisimmat edut mukaasi! Tarjouksia 1/hlö/pvä. 

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Nayttokuva 2019 11 8 kello 19.00.21

Maksutta tutustumaan Kunto Aitan saleihin päivystysaikoina

Nyt kannattaa muuten kertoa HullunWiikon tarjouksista myös kavereille ja kannustaa tuttavat leppoisan liikunnan pariin Kunto Aitan kotoisille saleille. Koko HullunWiikon ajan ystäväsi tutustuu saleihin maksutta päivystysaikoina. Päivystysajat löydät mm. täältä nettisivuiltamme 'Kalenteri'-välilehdeltä.

Some-kanavat seurantaan - HullunWiikon lisäetuja joka päivä!

Nyt viimeistään kannattaa ottaa Kunto Aitan some-kanavat seurantaan, sillä julkaisemme myös joka päivä lisäetuja ja muita juttuja Facebookissa ja Instagramissa.

Sunnuntain liikepankista vinkkejä omaan treeniin

Sunnuntain suosittu liikepankki on palannut tauolta! Joka sunnuntai Facebookissa ja Instagramissa ilmestyvältä videolta saat vinkkejä oman treenin tueksi ja uusia variaatioita tuttuihin liikkeisiin. Klikkaahan siis itsesi mukaan! Uusimmat videot nähtävissä täällä  ja täällä.

Toiminnalliseen treeniin mukaan kulkuavaimella perjantaisin klo 17-18

Kunto Aitan toiminnallisesta treenistä saat hyvää buustia viikonvaihteeseen ja pääset aloittamaan viikonlopun hyvällä sykkeellä ja kivassa seurassa. Toiminnallisessa treenissä kehittyy niin lihaskunto kuin aerobinen puoli, minkä lisäksi pääset treenaamaan tasapainoa ja koordinaatiota, joita tarvitaan ihan jokapäiväisessä elämässä. 

Toiminnallinen treeni sopii jokaiselle ja harjoituksen teet aina oman kunnon mukaan. Mukaan treeniin pääset kertamaksulla tai voimassaolevalla kulkuavaimella. 

Toiminnallinen treeni Tikkamäentien salissa perjantaisin klo 17-18. 

Tuuhan mukaan ja nappaa toverikin messiin! Tikkamäentie 17, Pielisensuun kirkon vieressä


Tervetuloa mukaan Kunto Aitan kodikkaille, jäsenmaksuttomille ja matalan kynnyksen kuntosaleille Karsikkoon ja Niinivaaralle!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left