Tänään päivystämme Niinivaaralla klo 15-16.30 Katso päivystysajat

MOIMOIMOI! 

Maaliskuuta mennään ja kevät soi rinnassa ja kesäkin siintää jo mielessä. Tarjouksia kysellään säännöllisesti, joten nyt niitä on ja vieläpä koko viikon ajan! Kurkkaahan Kunto Aitan kolme ajankohtaisinta asiaa ja pysy kyydissä! 

-------------------------- 

1. Kevään HulluWiikko 18.-24.3.2019

Kunto Aitan kevään 2019 HulluWiikko on jälleen ovella! Ensi viikon maanantaista sunnuntaihin 18.-24.3. löydät saleilta päivittäin vaihtuvat tarjoukset, jotka ovat voimassa vain kyseisenä päivänä!

Laitahan ylös ja kipaise salille nappaamaan edut mukaan ja kerro toki kaverille myös haasta hänet leppoisan liikunnan pariin!

Tarjouksia 1 kpl / hlö / päivä. Tarjoukset löydät tämän viestin lopusta.

-------------------------- 

2. INBODY 770 kehonkoostumusmittaus ja Avoimet Ovet ke 17.4. klo 16-20 Niinivaaralla

EasyWay Finland ja Ossi Nikula ovat jo tuttu näky Kunto Aitalla puolivuosittain. Yhteistyömme Ossin kanssa mahdollistaa myös teille Kunto Aitan asiakkaille mahdollisuuden päästä säännöllisesti edulliseen KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSEEN ja ottaa selvää miten oma treeni on tuottanut tulosta ja mitä asioita omassa kehossa voisi tarkastella hieman tarkemmin. 

Mittauksen hinta on edullinen 25€. Voit varata itsellesi haluamasi ajan jo etukäteen Niinivaaran salilla olevasta listasta tai soittaa tai laittaa viestiä päivystäjälle, niin varaamme sinulle sopivan ajan.

Tervetuloa Kunto Aitta Niinivaaralle ottamaan selvää oman kropan koostumuksesta ja sitten puolen vuoden päästä uudelleen katsomaan miten treeni on tepsinyt KESKIVIIKKONA 17.4. klo 16-20!

Illan aikana käynnissä myös kuntosalikorttien arvonta ja muutakin pientä josta tarkemmin myöhemmin. Laita päivä ja kellonaika ylös ja hälytys päälle niin ei mene mahis ohi!

-------------------------- 

3. Toiminnallisessa treenissä syke nousee ja haastat itsesi ihan uudelle levelille 

Vakkarikävijän kommentti toiminnallisesta treenistä heti kärkeen:

”Paras lähtö viikonloppuun löytyy toiminnallisesta! Monipuolinen ja vaihteleva ohjelma saa sykkeen nousuun ja lihaskunto kasvaa kohisten. Paras ryhmä!” 

Perjantaisin klo 17-18 otetaan siis hiki pintaan ja vauhtia  viikonvaihteeseen! Toiminnallinen treeni kutsuu kaikenikäiset ja  -kuntoiset mukaan leppoisan ja samalla tehokkaan liikunnan pariin.

Liikkeet tehdään pääasiassa omaa kehonpainoa vastuksena käyttäen ja  treeni soveltuu tästä syystä ihan jokaiselle ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta. Mukaan treenaamaan pääset kuukausikortilla, normaalilla kertamaksulla tai jos sinulla on 10 kerran kortti salille, niin yhden kertakäynnin hinnalla.

Etukäteen voit ilmoittautua mukaan saleilla oleviin listoihin, mutta  voit tulla ilmoittautumattakin. Oma jumppapatja ja vaikka kaverikin messiin ja tulkaa yhdessä aloittamaan viikonloppu hikoillen.

Paikkana Nepen vanha koulu Tikkamäentie 17, Pielisensuun kirkon vieressä. 

Tällä erää ei muuta kuin tehokasta loppuviikkoa kaikille ja sitten tähän loppuun ne HullunWiikon tarjoukset tiskiin olkaa hyvä!

-------------------------- 

Lue tarkemmin HullunWiikon asiat kuvan jälkeen! 

HuLLu WiiKKo 032019 kevat 2

HulluWiikko 18.-24.3.2019 

Etuja yksi / asiakas / päivä. 

-------------------------- 

18.3. MAASTAVETOMAANANTAI            

Treenaat elokuun loppuun hintaan 225 €! Eli yhteensä viisi ja puoli kuukautta.

-------------------------- 

19.3. TASA-ARVON TIISTAI: 1 + 1 = 11         

Tänään tiistaina 1 + 1 = 11! Eli kaikki 2 kk - 12 kk kulkuavainten lataukset ja 10 x kortit -11 € halvemmalla!

HullunWiikko on myös tasa-arvon viikko, sillä tiistai 19.3. on tasa-arvon ja Minna Canthin päivä. Sen kunniaksi kuntosaliohjelmat ja KuntoStartit periaatteella: ”Jos toinen saa niin toinenkin saa!

Koko viikon ajan sinä ja ystäväsi saatte kaksi KuntoStarttia tai Kuntosaliohjelmaa yhden hinnalla! Sinä maksat ja kaveri saa ohjelman kaupan päälle. Kenen kaverisi treeni kaipaisi pientä buustausta ja uutta suuntaa? Kipaiskaahan salille, laittakaa viesti tai soittakaa jollekin ohjaajista ja varatkaa aika tämän viikon aikana, niin saatte edun käyttöönne!          

-------------------------- 

20.3. KYYKKYKESKIVIIKKO   

-------------------------- 

21.3. TREENITORSTAI                  

-------------------------- 

22.3. PUNNERRUSPERJANTAI

-------------------------- 

23.3. LEUANVETOLAUANTAI

-------------------------- 

24.3. SELKÄLIHASSUNNUNTAI

 

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left