Päivystäjä paikalla tänään klo 9.-10.30 / 12-12.30 ja 16-18 Karsikossa sekä klo 16-18 Niinivaaralla Katso päivystysajat

Hulvatonta helmikuuta Kunto Aitan kuntoilevat!

Tammikuu vierähti niin nopeasti, että hyvä kun kyydissä pysyi! Kunto Aitalla on uusi kuntoiluvuosi startattu tehokkaasti – mahtavaa, että olette kaivaneet verkkarit ja trikoot kaapista ja pukeneet treenipaidan päälle ja kirmanneet salille.  

Tässä tiedotteessa koottuna HELMIKUUN KOLME Hoota:

  1. H niin kuin HulluWiikko
  2. H niin kuin Hyväntekeväisyys
  3. H niin kuin Hiihtoloma

Helmikuu tuo siis mukanaan niin HullunWiikon kuin hiihtolomankin minkä lisäksi Kunto Aitta on mukana tekemässä hyvää. Mitä ja miten? Lue tämä postaus, niin tiedät.

HULLUWIIKKO tulee 19.-25.2.

Helmikuun HulluWiikko on taas täällä! Viikolla 8 (19.-25.2.) on saleilla vaihtuvat tarjoukset - kukin tarjous on voimassa vain kyseisenä päivänä. 

Maanantai 19.2.

Tiistai 20.2.

Keskiviikko 21.2.

Torstai 22.2.

Perjantai 23.2.

Lauantai 24.2.

Sunnuntai 25.2.

KETTTUVAARAN TALVIRIEHA 25.2. klo 12-14 ja AVOIMET OVET KARSIKOSSA klo 12-16

Kunto Aitta on mukana järjestämässä Kettuvaaran ulkoilutapahtumaa Karsikossa sunnuntaina 25.2. klo 12-14 yhdessä Karsikon asukasyhdistyksen, Pielisensuun seurakunnan ja JenniMovesin kanssa. 

Ohjelmassa on mäenlaskua, Jennin Jumppavartti, Kunto Aitan talvisia kisoja ja pelejä, mäenlaskua, makkaraa ja kuumaa mehua Yhteisvastuukeräyksen hyväksi sekä liikuttava hartaus. Tapahtumapaikkana Pappilan mäki ja viereinen Pielisjoen koulun piha. 

Pappilan mäellä

Pielisjoen koulun piha

Kunto Aitta

Kunto Aitalla on siis Avoimet Ovet Karsikossa sunnuntaina 25.2. klo 12-16. Maksutta tutustumaan ja treenaamaan omalle lähisaliile. Tulkaahan yhdessä ulkoilemaan ja sitten sisälle jumppailemaan! Sunnuntai päättää myös tämän kevään HullunWiikon.

JOKO SINULLA ON KUNTO AITAN KANTA-ASIAKASKORTTI?

Kunto Aitan kanta-asiakkaana kuntoilet edullisemmin. Saat leiman kanta-asiakaskorttiisi jokaisesta yli 40€ kulkuavaimen latauksesta. Kerää viisi leimaa ja saat kuudennen latauksen -30€!

Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen ja siihen saat leimoja vain omista kuntoiluistasi. Kortti on voimassa vuoden ensimmäisestä leimasta. Pyydä kanta-asiakaskortti päivystäjältä ja treenaat vieläkin edullisemmin.

KAVERIT KUNTOON! 

Muistathan myös, että aina, kun tuot Kunto Aitalle uuden asiakkaan, joka ostaa oman kulkuavaimen ja lataa sille aikaa tai käyntikertoja, niin saat seuraavan oman avaimesi latauksen -10€! Kysy lisää päivystäjältä, niin hän kertoo miten homma toimii!

HALUAISITKO OLLA TEKEMÄSSÄ KANSSAMME HYVÄÄ? 

Kunto Aitan arvomaailmaan kuuluu mm. se, että haluamme tukea myös heikommassa asemassa olevia ja osallistumme mahdollisuuksien mukaan hyväntekeväisyyteen.    

Tänä vuonna olemme mm. mukana Yhteisvastuukeräyksessä sekä tukemassa Kapua Malawi 2018 – hanketta. Kapua tulee sanoista ”Kapuamalla apua”. Allekirjoittanut – eli minä, Niina - hain tänä vuonna mukaan Kapua projektiin ja tulin valituksi 17 hengen Kapua Malawi tiimiin joka kerää varoja hyväntekeväisyyteen.

Hankkeesta lisää pikapuoliin omassa blogissa, mutta jos haluat jo tutustua ja osallistua niin klikkaappa auki Niinan keräyssivu ja lue mistä ihmeestä projektissa on kyse. Kyseisen linkin takaa pääset myös osallistumaan ja liittymään hyvää tekevään joukkoomme. https://kapua.fi/kapuaja/niina-riihim%C3%A4ki/ Niinan oman ”Niina Kapuaa apua Malawiin 2018” – Facebook sivun löydät täältä https://www.facebook.com/niinakapuaa/ Käy tykkäämässä ja tule mukaan matkaan.

GOSPELJUMPPA Yhteisvastuun hyväksi Pielisensuun kirkolla 19.2. ja 26.2. klo 17.30-18.30

Yhteisvastuukeräys on evankelisluterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys. Tänä vuonna voit osallistua hyväntekeväisyyteen mm. jumppaamalla!

Pielisensuun kirkolla järjestetään Gospel-jumppa kahtena helmikuisena maanantai-iltana 19.2. ja 26.2. klo 17.30-18.30.

Osallistumismaksu on 5€ ja se menee suoraan Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Mukaan tarvitset jumppavaatteet ja patjan venyttelyä varten. Kunto Aitta on mukana, sillä jumpan vetää meidän oma ohjaajamme Nina! 

KUNTO AITTA ON SINUN SALISI. TOIMITHAN SÄÄNTÖJEN MUKAAN.

Kulkuavaimen hankkiessaan jokainen on sitoutunut siihen, ettei päästä ketään sisään salille. Väärinkäytöksestä seuraa kulkuavaimen menetys niin itselle kuin kaverille eikä oikeutta treenata Kunto Aitalla enää ole.

Jos kaverisi avain ei ole voimassa, sinulla ei ole lupaa, oikeutta eikä velvollisuutta päästää häntä sisään. Ei vaikka hän lataisi avaimensa heti treeninne jälkeen, kun päivystäjä saapuu. Päästäessäsi jonkun sisälle, menetät oman oikeutesi treenata Kunto Aitalla. Näitä porttikieltoja olemme valitettavasti joutuneet joskus tekemään.

Kiitos teille asiakkaille, jotka olette ilmoittaneet epäilyksistä ja havainnoistanne kulkuavainten väärinkäytöissä. Saleilla on tallentava kameravalvonta, jota me myös seuraamme ja jokainen salikäynti rekisteröityy järjestelmäämme. 

Kenelläkään ei ole lupa tuoda kaveraan tutustumaan saliin päivystysaikojen ulkopuolella. 

Eli mikäli haluat säilyttää oman oikeutesi treenata Kunto Aitalla etkä halua myöskään ongelmia kaverillesi, lataa avaimesi ajoissa niin pääset treenaamaan silloin, kun sinulle sopii. 

Jos kulkuavain unohtuu kotiin, hae se ja tule sitten treenaamaan. Jos menet kaverisi avaimella sisään, menetätte kulkuavaimenne molemmat.

Huolehditaan myös siitä, että tavarat tulevat omille paikoilleen käytön jälkeen, sillä toivomme varmasti jokainen myös itse löytävämme ne sieltä missä niiden paikka on. 

BLOGEJA

Kurkkaappa taas uudet blogipostaukset nettisivuiltamme! Lisäksi julkaisemme Facebokissa ja Instagramissa viikoittain liikepankkia. Käyhän tykkäämässä Kunto Aitasta Facebookissa https://www.facebook.com/kuntoaitta/ ja nappaa liikevinkit ja muut virkistämään treeniäsi.

LUMIKENGILLÄ MAASTOON TIETTÖMÄÄN

Tekisikö mieli metsään, mutta hanki ei kestä? Kunto Aitalla on kuudet lumikengät, joita on mahdollisuus vuokrata vaikkapa viikonlopuksi käyttöön! Hae lumikengät, lataa reppuun hyvät eväät ja vietä talvipäivä ulkona kuntoillen ja mene maastoon, jonne muuten et pääsisi.

Hinnat ovat 15€/päivä tai 25€/2päivää. Haku esim. viikonlopuksi perjantain päivystyksestä Niinivaaralta ja palautus sunnuntai-iltana Karsikkoon tai vaihtoehtoisesti haku lauantaiaamuna päivystyksestä Niinivaaralta ja palautus maanantai-iltana päivystäjälle. Myös viikolla vuokraus onnistuu.  

Otamme myös vastaan etukäteisvarauksia paivystaja@kuntoaitta.com tai soittamalla Niinivaaralle päivystysaikana.   

HIIHTOLOMAN PÄIVYSTYKSET – RYHMÄT TAUOLLA

Viikolla 10 vietetään koululaisten ja myös Kunto Aitan talvilomaa. Lomaviikolla kaikki ohjatut ryhmät ovat tauolla ja myös aamun päivystykset. Hiihtolomalla päivystämme seuraavasti:

Näillä eväillä uuteen viikkoon! Muistetaanhan liikkua ja kannustetaan kaveritkin kuntoilemaan.

Tiistaina ja keskiviikkona voit 14.2. ystävänpäivän kunniaksi hakea ystävällesi salilta sydämen. Ystäväsi, joka ei vielä löytänyt tietään kunto Aitalle voi tuon sydämen kanssa tulla kerran maksutta päivystysaikana treenaamaan tai osallistua kerran ryhmäliikuntatunnille.

Yllätä siis ystäväsi iloisesti ja kutsu hänet mukaan kuntoilevaan joukkoomme! 

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left