Päivystäjä paikalla tänään klo 9.-10.30 / 12-12.30 ja 16-18 Karsikossa sekä klo 16-18 Niinivaaralla Katso päivystysajat

Sporttiset tervehdykset kaikille!

Jenna

Kuka ja mitä?

Täällä kirjoittelee Jenna. Mie oon kotosin Joensuusta ja täällä edelleen asustelen. Ikää tässä vaiheessa mittariin on taittunut vasta 19-vuotta.

Oman kuntosaliharrastukseni aloitin yläasteikäisenä, siitä asti tavoitteenani on ollut kasvattaa lihaksia. Treenaan nykyään 5-6 kertaa viikossa, lisäksi teen huoltavana liikkuvuutta ja pyrin venyttelemään usein. Talvella sisällä treenaamisen vastapainoksi lumilautailen paljon

Opiskelua liikunta-alalle vuodesta 2016

Syksyllä 2016 aloitin opiskelemaan Vuokatin urheiluopistolla liikunnanohjauksen perustutkintoa. Koulutukseen sisältyy muun muassa liikuntatapahtuman järjestämistä, yksilöiden ja ryhmän ohjaamista, paljon teoriaa, työturvallisuutta, yrittäjyyttä sekä kokonaisvaltaista asiakkaiden hyvinvoinnin edistämistä. Keräämme koulussa opintopisteitä näiltä ja monilta muilta kursseilta. Koulutus kestää kaksi vuotta, joten olen jo loppusuoralla. Toukokuussa valmistun liikuntaneuvojaksi sekä Personal traineriksi.

Parasta on nähdä asiakkaiden onnistuminen

Personal trainerin työ on kiinnostanut siitä asti, kun oman kuntosaliharrastukseni aloitin. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään liikunnan ilon ja saavuttamaan tavoitteensa. Sopivaa haastetta tuo asiakkaiden erilaisuus, sillä kaikilla on erilaiset taustat, terveydentila ja tavoitteet. Parasta työssä onkin nähdä asiakkaiden onnistumisia haasteista huolimatta.

Haluatko treeniin buustia - ota yhteyttä jo tänään!

Teen nyt viimeistä työssäoppimista Kunto Aitalla. Harjoittelu liittyy Personal traineriksi erikoistumiseen, eli tavoitteena on päästä tekemään henkilökohtaisia ohjauksia mahdollisimman paljon. Mikäli koet tarvitsevasi alkusysäyksen treenaamiseen, uutta buustia ja ideoita jatka ehdottomasti lukemista pidemmälle. Kaikenlaiset liikkujat ovat tervetulleita ohjaukseeni. Ohjaajana annan asiakkailleni tarvittavat työkalut pysyviin elämäntapamuutoksiin, olen kannustava ja tarvittaessa vaativakin. Odotan asiakkailtani sitoutumista sekä rehellisyyttä.

Mitä harjoittelupaketti sisältää?

Harkka-ajan PT-pakettini Kunto Aitalla sisältää yhteensä neljä tapaamiskertaa. Ensimmäisellä kerralla teemme alkukartoituksen sekä lihaskunto- ja kävelytestin. Saat käyttöösi henkilökohtaisen treeniohjelman, joka on suunniteltu kartoituksen ja toiveidesi pohjalta. Seuraavilla kolmella kerralla pääset ohjaukseeni toteuttamaan ohjelmaa. Paketin hinta on 99€.

Ja tämän edullisen ja taatusti tehokkaan paketin voit varata itsellesi...

Mikäli kiinnostuit tai sinulla heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse. Salilla minua näkee päivystelemässä ja ohjaamassa ryhmiä, joten voit tulla myös paikan päällä kiskaisemaan hihasta.

Aloituspäätöstä ei kannata siirtää enää huomiselle. Ota yhteyttä jo tänään niin sovitaan aika milloin startaan siun kanssa kohti jotain ihan uutta. 

Ps. Myös miun harjoitusasiakkaat voivat hankkia 3kk salikortin hintaan 129€ ja saavat itselleen Kunto Aitan treenipäiväkirjan. Katsohan samoin tein kalenterista siulle sopivat päivät ja ota yhteyttä. 

Kuullaan!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left