Ei päivystystä Katso päivystysajat

Tehokasta tammikuuta!

Viimeistään tänään ovat monet kouluistakin alkaneet, ja samoin viimeisetkin Kunto Aitan ryhmät pyörähtävät vuodenvaihteen jälkeen käyntiin. Viikonlopun avoimissa ovissa riitti vilinää ja vilskettä, esimerkiksi lauantaina Niinivaaralla kehonhuollossa sekä lantionpohjalihasjumpassa oli molemmissa 25 innokasta treenailijaa, ja sunnuntaina nostettiin Sykettä tiiviin tehokkaalla porukalla Karsikossa. Molempien salien kuntosaliopastuksiin riitti useita kynnyksenylittäjiä, niin kirjaimellisesti kuin henkisestikin. Hyvä työ!

Molempina päivinä arvottiin myös erilaisia kortteja sekä PT-tunteja, ja seuraavia henkilöitä onnetar suosi:

10x kortti

1kk kortti

PT-tapaaminen

Onnea voittajille! Teille on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti.

Myös viime vuoden ahkerimmin treenanneet kaksi naista ja  miestä palkittiin kuukauden korteilla, ja eniten treenikertoja kertyi seuraaville:

Painonpudotusryhmä

Painonpudotusryhmään ilmoittautuminen on startannut tänään ja itse ryhmä alkaa ti 5.2. Alla olevasta linkistä pääset lukemaan tarkemmin infoa sekä ilmoittautumaan mukaan. 10 ensimmäistä mahtuu, joten ilmoittautumalla varmistat paikkasi! Eli tänne siis!

Kehonhuolto

Viikonloppuna järjestetiin Pop Up-tuntina kehonhuoltoa sekä lantionpohjalihastreenausta. Molemmista tuli kovasti positiivista palautetta sekä toiveita tuntien järjestämisestä. Jos sinulla on kiinnostusta huoltaa kehoa teematunneittain (esim. syvävenyttely, lantionpohja, keppivenytykset, rullailu jne) niin otathan yhteyttä paivystaja@kuntoaitta.com ja kerro toiveesi sisältöjen sekä kellonaikojen puolesta. Pyrimme järjestämään tunteja Pop Up-menetelmällä mahdollisimman pian!

POUND®

Tuleva perjantaina 11.1. taas mennään, nimittäin POUND®in tahtiin! Mukaan tarvitset vain oman jumppamaton sekä juomista, välineet saat meiltä. Rummuttelu tapahtuu samassa paikkaa kuin aiemminkin eli vanhalla Nepenmäen koululla Tikkamäentie 17 liikuntasali. Tervetuloa sekä uudet että vanhat! Linkin takaa pääset lukemaan lisää!

Mukavaa alkavaa viikkoa ja tehoja treeniin!

- Kunto Aitan valkkujen puolesta Sinipilvi

PS. Nyt kun tuota hiekkaa ja lunta taas riittää niin jätäthän ulkokengät aina eteiseen MYÖS salikorttia ladatessasi, jottei sisään kantaudu laitteisiin ajautuvaa likaa. Kiitos huomioimisesta!

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left