Ei päivystystä Katso päivystysajat

Heinäkuista hellepäivää kuntoilevat Kunto Aitan ystävät!


1. VIELÄ MUUTAMA PÄIVÄ AIKAA HYÖDYNTÄÄ KESÄKORTTITARJOUS 42€!

Kunto Aitan 1kk kesäkortit ovat voimassa 1.6.-12.8. sijoittuvissa kulkuavainten latauksissa. Kun lataat avaimesi voimaan viimeistään 12.7. saat kaiken irti kesäedusta! Hölkkäilehän salille ja lataa avain voimaan jo tänään!

Slide2

2. NIINIVAARAN SALI POIS KÄYTÖSTÄ PE 13.7. klo 18 - SU 15.7. klo 05 LATTIANVAHAUKSESTA JOHTUEN

Niinivaaralla pesemme ja vahaamme salin lattiat rokkiviikonloppuna perjantain 13.7. klo 18 ja lauantai-illan 14.7. klo 23 välillä. NIINIVAARAN SALI SIIS POIS KÄYTÖSTÄ PERJANTAI-ILLASTA klo 18 SUNNUNTAI AAMUUN klo 05.

Karsikon sali palvelee normaalisti, joten mikäli aiot treenata rokkailun lomassa perjantai ilta klo 18 jälkeen tai lauantaina, niin polkaise Kunto Aitta Karsikkoon :)

3. NAISTEN SUIHKUN REMONTTI KUNTO AITTA NIINIVAARALLA KESÄLLÄ / ALKUSYKSYSTÄ

Naisten suihkutilat tullaan remontoimaan kuluvan kesän / alkusyksyn aikana. Tällöin suihkutilat ovat pois käytöstä noin parin viikon ajan. Tiedotamme ajankohdasta tarkemmin sen varmistuttua ja pahoittelemme jo etukäteen aiheutuvaa haittaa.

Lisäksi tulemme tekemään parannuksia ilmanvaihtoon eriryisesti alakerran osalta. Työn aikataulusta informoimme heti ajankohdan varmistuttua. Pahoittelemme jo etukäteen myös tästä työstä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

4. HEINÄKUU ON RYHMÄVAPAA KUU

Koko heinäkuun Kunto Aitta lomailee ryhmien osalta. Eli Kuntosalicircuitteja tai Seniori Aittoja ei ole heinäkuun aikana ja salit myös näinä aikoina vapaassa treenikäytössä.

Ainoastaan vakitunen NAISTEN VUORO Naisten Aitta on käytössä LÄPI VUODEN, eli huomioimmehan tämän treenatessamme. Naisten Aitta ( = sali ainoastaan anisten käytössä ) TIISTAISIN Niinivaaralla klo 16-18 ja TORSTAISIN Karsikossa klo 16-18.

5. KUNTO AITAN SYYSKAUSI STARTTAA 13.8.

Elokuun alusta alkavat jälleen Niinivaaran keskiviikon circuit klo 17-18, Kesä-seniorit ke klo 10.30-12 sekä Toiminnallinen treeni pe klo 17-18. Myös Pienryhmäkoti Aurinkoisen vuoro Karsikossa aloittaa elokuun alkupuolella kalenterin mukaisesti.

Syksyn aikatauluihin siirrytään 13.8. alkavalla viikolla. Tällöin pyörähtävät käyntiin mm. kaikki Seniori Aitat, Kuntosalicircuitit ja Toiminnallinen treeni.

Mutta tässä vaiheessa kesää ei muuta kuin treeni-iloa! Mahtavaa on ollut huomata, että treenikenkiä ei ole kokonaan sysätty sivuun kesän ajaksi vaan kuntoilu on jatkunut läpi vuoden. Jatketaan siis voimailua ja nautitaan kesäsästä siinä sivussa!


Kesäterkuin Niina salilta

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left