Ei päivystystä Katso päivystysajat

Ajankohtaista Kunto Aitalta:

1. Hiihtolomaviikon aikataulut
2. Edullisia PT-harjoitusasiakkuuksia nopeimmille
3. Ennakkotietona InBody KEHONKOOSTUMUSMITTAUS pe 8.5. JA la 9.5.


------------------

1. HIIHTOLOMAVIIKON (viikko 10) POIKKEUKSELLISET PÄIVYSTYSAJAT

Viikolla 10 (2.-8.3.) 

PÄIVYSTÄMME VIIKOLLA 10

-------------------------------------------

2. AINULAATUINEN MAHDOLLISUUS SAADA OMA PT JA PÄÄSTÄ HARJOITUSASIAKKAAKSI!

Kunto Aitalla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada apua, tukea, ohjeita ja neuvoja liikuntaan, terveyteen, hyvinvointiin, ravitsemukseen tms. liittyvissä asioissa

Valitse itsellesi sopivin ja ota yhteyttä!

-------

NIINALLE PT-HARJOITUSASIAKKAAKSI (3 kk)

Niinan Personal Trainer opinnot (Trainer4You) ovat loppusuoralla ja nyt on mahdollisuus muutamalle nopeimmalle päästä harjoitusasiakkaaksi seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi!

Mitä haasteita sinulla on arjessasi tällä hetkellä? Kaipaisitko muutosta elämääsi? Miten jaksat? Haluaisitko voida fyysisesti paremmin? Toivoisitko saavasi tiputettua painoa tai ehkä kiinteämmän ja liikkuvamman kropan? Paremmin erottuvat lihakset ja itsesi kesäkuntoon?

Onko kropassa kremppaa tai jumeja, jotka hankaloittavat elämää? Kaipaatko apua ja keinoja jaksamiseen, elämänhallintaan? Elämän saamista tasapainoon, apua ravitsemukseen ja oikeanlaiseen syömiseen tai parempaan uneen?

Jos vastasit johonkin kyllä tai mielessäsi on jokin muu asia, johon kaipaat jeesiä, niin tämä valmennus on nyt mahdollisuus juuri sinulle.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja vain muutamalle nopeimmalle!

-------

ROOPELLE PT-HARJOITUSASIAKKAAKSI

Roope on Kunto Aitalla aiemminkin harjoittelussa ollut nuori mies ja tämänkertaisen työssäoppimisjakson aiheena on PT elikkä Personal Training. Jakson tavoitteena on saada kasaan muutama asiakas 3kk:n ajaksi, joille voidaan aloittaa uuden terveellisemmän elämän muokkaus. Olit sitten kokenut salilla kävijä, joka kaipaa potkua omaan treeniin tai henkilö, joka kaipaa elämäntapamuutosta, niin nyt olisi Kunto Aitassa taas uusi yksilö lisää, johon ottaa yhteyttä.

Lue lisää ja kysy vapaita paikkoja Roopelta!

-------

WILMALLA MAKSUTONTA LIIKUNTANEUVONTAA

Wilma suorittaa ensimmäisen opiskeluvuoden harjoitteluaan Kunto Aitalla. Harjoittelujaksolla Wilma pyörii paljon eri ryhmien kanssa ja ryhmäliikunnan puolella. Liikuntaneuvonta on myös iso osa hänen harjoitteluaan ja se sisältää asiakkaiden hankinnan, alkukartoituksen, tavoitteiden asettamisen sekä henkilökohtaisen treeniohjelman.

Mikäli haluat Wilmalle harjoitusasiakkaaksi, niin voit ottaa yhteyttä suoraan Wilmaan tai kysyä lisää Sinipilviltä, Pyryltä tai Niinalta, niin ohjaamme sinut eteenpäin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. 

-------------------------------------------

3. OSSI JA KEVÄÄN INBODY KEHONKOOSTUMISMITTAUS TULEE 8.5. ja 9.5.

Kyselijöille ja muillekin jo kalenteriin merkattavaksi ja tiedoksi saatettakoon, että Ossi tulee taas!!

Kevään InBody KEHONKOOSTUMUSMITTAUS järjestetään Kunto Aitta Niinivaaralla

Nyt on siis reilu 2 kk aikaa ottaa kaikki tehot treenistä ja kuntoilusta irti ja päästä katsomaan mitä vaikutuksia sillä onkaan ollut! Klikkaa itsesi osallistumaan niin ei mene mittaus ohi.

Tehokasta treeniviikkoa ja kevättä jokaiselle ja levollista lomaa niille jotka lomailevat!


Terkuin Kunto Aitan porukat

phoneplusfacebooklinkedinclosedribbbleinstagramhappysadarrow-rightarrow-left